Gästreferenser HELPENSIONSPAKET

Ett fantastiskt ställe att ha sin utgångspunkt ifrån. Vi blev väl omhändertagna och boendet var perfekt, fina rum, fräsch dusch m bastu. I paketet ingick allt, frukost, lunch, middag, städning och tips på leder och sevärdheter. Mirja och Fredrik som driver gården är verkligen personer som är på rätt plats och det märks att de är friluftsmänniskor. Vi kommer absolut att åka tillbaka.
Två par med hund från Stockholm och Göteborg som möttes på gården med 3 dagars vandringspaket och en anslutande natt i gårdshuset 10/7-14/7 2022

”Vi började drömma om vår resa till Höga Kusten för flera år sedan, hittade ert erbjudande i vintras och har sedan dess längtat efter vårt äventyr. Ni har levt upp till alla förväntningar, så vackert, genuint, genomtänkt och trevligt ni har ordnat det för oss. Underbara val av vandring och restauranger”
Varmt tack och kram från Ann med sällskap 11-13/7 2021

”Tack för ett härligt boende och bemötande. Det är alltid lika roligt att möta människor som brinner för sin sak. Den lilla Ateljéstugan har allt man kan önska sig tom älgar och tranor nedanför frukostbordet. Våra vandringar har varit perfekta med fint väder och goda luncher/fika. Återvänder vi till Ångermanland vill vi gärna bo hos er igen. Lycka till med ert projekt”
Annica, Tobias 29/6-2/7 2021

”Fyra glada Bodenbrudar i förskingringen träffades på detta trevliga etablissemang. Stort tack för toppenservice, allt var verkligen genomtänkt. Våra förväntningar överträffades och bastun var pricken över i”
Anna, Anna, Teresa, Eva 17-19/9 2021

”Härliga dagar med cykling och vandring. Tack för alla bra tips och trevligt mottagande”
Kerstin, Urban, Bo och Kaisa-Liisa 23-25/8 2021

”Vill du vandra på Höga Kusten och bo omgiven av gästfrihet, underbar natur och hög servicenivå tycker vi att du skall besöka Pelle Åbergsgården och boka deras vandringspaket. Vi bodde tre nätter i mysiga Ateljéstugan. Vi fick mycket bra information och tips om vandringarsleder, god frukost och näringsrika och hemlagade lunchpaket med oss varje vandringsdag. Mirja, en av ägarna skjutsade oss till starten för vandringarna som är varierande och natursköna och de två kvällarna var det middag bokad på två olika lokala restauranger. Du får uppleva tystnad, stillhet och fantastisk natur och om du vill, också få kännedom om förutsättningar för att leva just här i Björnås/Nordingrå.  Mirja och Fredrik Lindström är genuint intresserade av dig som gäst och de månar om personlig service men också att du skall ha den avskildhet som du önskar. Kan varmt rekommenderas”
Birgitta och Anders/ Göteborg den 18 juli 2020

Gästreferenser SJÄLVHUSHÅLL

Vi kom hit den 22/6 med höga förväntningar. De infriades över hövan. Det mottagande vi fick av Mirja och Fredrik glömmer vi aldrig. Vi välkomnades med kärlek, fick en massa goda tips om olika smultronställen. Vi åker härifrån med saknad men med underbara minnen av allt vi fått uppleva.
Gun-Britt, Johan, Ylva, Elliot, Jesper, Yvonne och Mats Nacka 22-28/6 2022

En skön helg i trevligt hus i ett vackert landskap, kunde inte vara mycket bättre. Vi kommer gärna tillbaka en annan gång.
Thomas, Amanda, Hilma, Märta, Monica, Linnea, Adam, Malin Uppsala 14-16/4 2022

”Ljuvligt boende, fantastiska värdar, magisk natur- allt på plats för denna familj på sportlovsäventyr. För första gången vintertid i Höga Kusten, men inte den sista! Från Skåne med kärlek!
Ebba, Joachim, Märta och Ferdinand 21-23/2 2021

Gästreferenser KONFERENS

Höga Kusten turism styrelsemöte lunch till lunch
Tack för en fantastisk mysig vistelse. God mat och personliga lokaler som känns som hemma. Helt oslagbart för oss med brasan utomhus med fullmåne! Tack!
Torbjörn, Micke, Jenny, Maaike, Peder, Nicole, Kristoffer 18-19/11 2021

”Personligt och mysigt ställe att ha möte eller konferens på. I det verkliga hjärtat av Höga Kusten och så långt från mörka konferensrum i betongdjungel man kan komma.Vi uppskattade verkligen servicen, faciliteterna och maten”
Henning Johannesson, United Robots Augusti 2020

”Tack för en fantastisk mysig vistelse. God mat och personliga lokaler som känns som hemma. Helt oslagbart med brasan utomhus på kvällen i fullmåne. Tack”
Höga Kusten Turism 18-19/11 2021

OMDÖMEN​

Hos Google och Tripadvisor finns en del gästrecensioner. Varmt tack!

Rulla till toppen