GÄSTREFERENSER OM PELLE ÅBERGSGÅRDEN I HÖGA KUSTEN

OMDÖMEN AV VÅRA HELPENSIONSPAKET

Vill du vandra på Höga Kusten och bo omgiven av gästfrihet, underbar natur och hög servicenivå tycker vi att du skall besöka Pelle Åbergsgården och boka deras vandringspaket. Vi bodde tre nätter i mysiga Ateljéstugan. Vi fick mycket bra information och tips om vandringarsleder, god frukost och näringsrika och hemlagade lunchpaket med oss varje vandringsdag. Mirja, en av ägarna skjutsade oss till starten för vandringarna som är varierande och natursköna och de två kvällarna var det middag bokad på två olika lokala restauranger. Du får uppleva tystnad, stillhet och fantastisk natur och om du vill, också få kännedom om förutsättningar för att leva just här i Björnås/Nordingrå.  Mirja och Fredrik Lindström är genuint intresserade av dig som gäst och de månar om personlig service men också att du skall ha den avskildhet som du önskar. Kan varmt rekommenderas.

Birgitta och Anders/ Göteborg den 18 juli 2020

KONFERENS

Personligt och mysigt ställe att ha möte eller konferens på. I det verkliga hjärtat av Höga Kusten och så långt från mörka konferensrum i betongdjungel man kan komma.Vi uppskattade verkligen servicen, faciliteterna och maten.

Henning Johannesson, United Robots

BOKNINGSSIDOR OCH OMDÖMEN

Vi samarbetar med Airbnb, Booking och Höga Kusten Turism . Hos Google och Tripadvisor har vi fått höga gästrecensioner som vi känner oss glada och tacksamma.

Här Booking resultat för året 2021. Varmt tack för feedback om omdömen!