HÅLLBART BOENDE I KULTURHISTORISK MILJÖ I LUGN OAS I HÖGA KUSTEN

Här vyn mot dalgången från Pelle Åbergsgården belägen i Nordingrå i byn Björnås. Husen ligger i fint söderläge i närhet av äng, skog, sjöar, hav och vandringsleder. Under sommaren är upplevelsen av ljusa kvällar och nätter oförglömlig till fåglarnas sång. Vintertidens stjärnhimmelen lyser mäktigt över oss och den omedelbara tystnaden med den porlande bäcken i bakgrunden omger oss med sin harmoni. Har du tur kan norrskenen bjuda till en mäktig färgkavlakad. Hos oss är välkomnandet och bemötandet av dig som gäst mycket viktigt. Vi har en hög ambitionsnivå och är måna om att din vistelse andas harmoni, kvalité i kombination med naturupplevelser i området.

Till dig med elbil

Vi hänvisar till Bymacken på Vallen i Nordingrå med 5 min bilfärd från oss samt till Ecotap laddare vid Mjälloms tunnbröd och deli ca 15 min bilfärld från oss.

Personligt bemötande av alla, hundar välkomna

Vi bor själva i boningshuset på samma stora tomt och ser till att det finns lagom avskildhet åt dig som gäst. Önskar du hjälp, vill få svar på frågor finns vi nära tillhands. Vi bidrar gärna med tips utifrån dina intressen. Gäster med hund är välkomna i överenskommelse med oss, vilket sker i samband med bokningen. Hundarna är välkomna att vistas i vissa rum i gårdshuset och bör alltid vara kopplade utomhus på vår tomt.

Boende i hjärtat av Höga Kusten i Nordingrå

Mera information hittar du här om husen genom att klicka på respektive hus: gårdshuset och ateljéstuga. Tillgängligheten i varje hus finns i kalender.

Vi finns även hos andra bokningssidor som Airbnb, Booking.com och Höga Kusten turism.