MIRJA OCH FREDRIK LINDSTRÖM ÄGARE TILL PELLE ÅBERGSGÅRDEN

Vi blev förälskade i Höga Kustens storslagna natur, människorna i trakten och bygden kring Nordingrå under våra semesterresor och bestämde oss att flytta hit hösten 2019. Vi kommer från Stockholmsområdet och Mirja är uppvuxen i Helsingfors. Till våra gäster vill vi erbjuda allt det vi blev förälskade i Höga Kusten som turister, men också det som vi saknade här som turister. Vi är engagerade i utvecklingsarbetet av Nordingrå som hållbar turistort tillsammans med andra turistentreprenörer och boende i bygden, vilket är otroligt roligt, givande och lärorikt!

Mirja Lindström konsult är presenterad under konsulttjänster.https://pelleabergsgarden.se/konsulttjanster/

Kontakt

Telefon:
Fredrik Lindström, +46(0)70-780 33 22
Mirja Lindström, +46(0)76-946 81 84
Mejl: info@pelleabergsgarden.se
Adress: Björnås 113A, 87030 Nordingrå

Om oss

Fredrik är ekoturistentreprenör på Pelle Åbergsgården och har gått utbildningen entreprenör ekoturism med kursintyg där utbildningen har b l a lärt hur skapa enastående natur-, kultur-, boendeupplevelser med en tydlig långsiktig hållbarhetsprofil. Mirja driver konsultverksamhet både på gården och i regionen Höga Kusten. Mirja har diplom som organisationskonsult, samtalscoach och certifierad UL- handledare. Vi har tidigare yrkeserfarenheter från finans, utbildning och ledarskap.

Vår ambition

Vi hoppas att vara en självklar samlingsplats för rekreation, friluftsaktiviteter där både semesterfirare och grupper njuter av vår åretruntuthyrning i Nordingrå!

Vår ambition är att du bemöts med ett varmt välkomnande och din vistelse andas omtänksamhet, harmoni, hållbarhet och omsorgsfullt vald kvalité. Välkommen! Tervetuloa! Welcome!