Kontakt

Telefon:
Fredrik Lindström, +46(0)70-780 33 22
Mirja Lindström, +46(0)76-946 81 84
Mejl: info@pelleabergsgarden.se
Adress: Björnås 113A, 87030 Nordingrå

Pelle Åbersgården AB

Organisationsnummer 559030-0058

INFORMATION OM OSS

Mirja och Fredrik ägare till Pelle Åbergsgården i Nordingrå. Vi blev förälskade i Höga Kustens storslagna natur, människorna i trakten och bygden kring Nordingrå under våra semesterresor och bestämde oss att flytta hit hösten 2019. Vi kommer från Stockholmsområdet och Mirja är uppvuxen i Helsingfors. Till våra gäster vill vi erbjuda allt det vi blev förälskade i Höga Kusten som turister, men också det som vi saknade här som turister. Vi är engagerade i utvecklingsarbetet av Nordingrå som hållbar turistort tillsammans med andra turistentreprenörer och boende i bygden, vilket är otroligt roligt, givande och lärorikt!

Fredrik är ekoturistentreprenör på Pelle Åbergsgården och har gått utbildningen entreprenör ekoturism med kursintyg där utbildningen har b l a lärt hur skapa enastående natur-, kultur-, boendeupplevelser med en tydlig långsiktig hållbarhetsprofil.

Mirja driver konsultverksamhet både på gården och i regionen Höga Kusten. Mirja har diplom som organisationskonsult, samtalscoach och certifierad UL- handledare. Vi har tidigare yrkeserfarenheter från finans, utbildning och ledarskap.

Mirja Lindström konsult är presenterad under konsulttjänster

Vår ambition

Vi hoppas att vara en självklar samlingsplats för rekreation, friluftsaktiviteter där både semesterfirare och grupper njuter av vår åretruntuthyrning i Nordingrå!

Vår ambition är att du bemöts med ett varmt välkomnande och din vistelse andas omtänksamhet, harmoni, hållbarhet och omsorgsfullt vald kvalité.

Covid- 19

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och har noga gått igenom alla våra rutiner för att säkerställa en trygg och säker vistelse i vår lugna oas. Vi välkomnar symptomfria gäster, träffar er utomhus med lagom långt avstånd och har handsprit i toaletterna. Respektive hus har tillgång till egna hushåll med egna toaletter, kök, uteplatser mm.

Välkommen! Tervetuloa! Welcome!