GÅRDSHUSET

Vårt stora gårdshus på 107 m2 hyrs ut med självhushåll veckovis eller minst tre dygn. Bytesdag är söndagar för veckogäster.

På nedervåningen har vi ett stort lantligt fullt utrustat kök för härliga måltider, en gemensam toalett intill hallen samt två sovrum.
På övervåningen finns ett större allrum/vardagsrum samt två sovrum.
Vi tar vara på kretsloppet och du har tillgång till kompost och sopsortering.
Huset har wifi och luftvärmepump. Vi har rökfritt inomhus. Om du vill medta ditt husdjur, behöver du kontakta oss innan.
I en separat tvättbyggnad intill gårdshuset finns stort duschrum med två duschar med bastu.I samma byggnad finns det även en separat toalett, en tvättmaskin och ett torkskåp.

På den stora gräsmattan söder om huset finns det utemöbler och
 en grill till gästernas förfogande samt lite uteleksaker för de minsta.

Incheckning från kl 15:00 och utcheckning sker senast kl 11:00

ALLRUMMET
Det vackra och nyrenoverade allrummet på övre plan med vitlaserat tak och tapeten Skogslyckan. Rummet har en hänförande utsikt över dalgången mot ateljéstugan och byn Själand. Här finns det gott om utrymme för vila, umgänge med sällskapsspel, läsning mm.
 
FYRA MYSIGT INREDDA SOVRUM / 8 BÄDDAR
Rummen är namngivna efter vår egen by Björnås samt byarna intill gården. Konstnärerna som vistades här hämtade sin inspiration från de vackra omgivningarna.

Sovrummen på övervåningen

Bäckland: Sleep delux sängar med sköna kuddar och täcken, bord och stolar, läslampor, garderob samt hyllplan. Rum med vitlaserat snedtak och fönster mot syd med utsikt över dalgången.
Gåsnäs:  Två separata sleep delux sängar med sköna kuddar och täcken, liten korgsoffa, läslampor, garderob samt hyllplan. Rum med vitlaserat snedtak samt ett fönster mot syd med utsikt över dalgången.

Sovrummen på nedre plan


Själand: Stort rum med sleep deluxe dubbelsäng, breda golvtiljor i furu och vita väggar beläget på entréplan nära toalett och hall. Rummet har bord, stolar, hyllplan, läslampor och bordbeslysning, garderober. 2 fönster mot nord och öst med utsikt mot skog, jordkällare och hage.
Björnås: Ljust rum med breda golvtiljor i furu och vita väggar beläget på entréplan bakom köket. Två sleep delux sängar med sköna täcken och kuddar, bord med stolar, läs- och bordbeslysning samt garderbober. Två fönster mot öst och syd med utsikt över hage och gårdsplan.

TOALETT OCH HALL I GÅRDSHUSET

Tvättstugebyggnad med stort duschrum med två duschar och härlig bastu samt separat toalett, tvättmaskin och torkskåp.