GÅRDSHUSET

Det rymliga boendet på 107 kvm välkomnar 2-8 personer årets alla månader. Huset har fyra tvåbäddsrum med svanenmärkta kvalitetssängar, ett stort allrum och ett fullt utrustat lantkök med insatskamin. Inredningen är omsorgsfullt vald för hög trivsel, god funktionalitet och värms med luftvärmepump. Stor uteplats i söderläge.

Bokningskalender
Available
Booked
Changeover 1
Changeover 2
MTOTFLS
14
1
2
3
4
5
6
7
15
8
9
10
11
12
13
14
16
15
16
17
18
19
20
21
17
22
23
24
25
26
27
28
18
29
30

GÅRDSHUSET med sjävhushåll inkl bastu
1-2 personer 1295 kr per natt

3-4 personer 2795 kr per natt

5-6 personer 3195 kr per natt

7-8 personer 3595 kr per natt

Minimum 2 nätter

Under perioden maj – september välkomnar vi i första hand paketgäster i Gårdshuset med våra skräddarsydda helpensionspaket >>>
Under senhöst, vinter och vår går det utmärkt att hyra ett eller två av rummen och du har självklart tillgång till kök och duschbyggnaden.

Gäster kan hyra elcyklar, kajaker, snöskor och spark under vistelsen hos oss.

Vill du boka eller har frågor?
Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till!

GÅRDSHUSET

På nedervåningen finns två sovrum, ett stort lantligt fullt utrustat kök med insatskamin och en toalett. På övervåningen finns ett större allrum/vardagsrum och två sovrum. Allrummet har en hänförande utsikt över dalgången mot ateljéstugan och byn Själand. Här finns det utrymme för vila, umgänge med sällskapsspel, läsning mm. Det finns spel och böcker för alla åldrar och självklart leksaker för de minsta.

Sovrum Fräscha ramsängar Dreamdelux med sleepdelux madrasser samt hotellkuddar (vi har örngott till dem) och vanliga kuddar, sköna täcken, extra pläd, läslampor, bord, stolar, garderober, spegel mm.

Köket har en rymlig matplats och en insatskamin. Det är fullt utrustat med diskmaskin, kaffebryggare, te- och äggkokare, mixer, våffeljärn, spis, kyl, frys samt full tillgång till sopsortering och matavfallshantering, vilket är en viktig del i vårt hållbarhetstänk.

Övrig utrustning
Huset har WIFI och luftvärmepump. Vi har rökfritt inomhus. Huset är välutrustat med brandskydds- och förstahjälpen utrustning. På den stora gräsmattan söder om huset finns det utemöbler med soltak, en kolgrill och utespel/leksaker.

Bastu och duschutrymmen
I en separat byggnad intill gårdshuset finns ett stort duschrum med två duschkabiner och en stor bastu samt en altan där du kan njuta i lugn och ro i avskildhet. I samma byggnad finns det även en separat toalett och ytterligare duschkabin samt ett torkskåp. Den andra toaletten och duschutrymmet är tillgängligt för ateljéstugans gäster om båda husen har gäster samtidigt. Utrymmet är låsbart för respektive sällskap.

Ta med hund
I samråd med oss välkomnar vi främst ickefällande hundar och debiterar en avgift. Vänligen ta kontakt med oss om du önskar medta din hund.

Ladda elbil
Vid Gårdsbutiken och Bymacken på Vallen i Nordingrå finns möjlighet att ladda elbil. Laddstationen Ecotap finns vid Mjälloms Tunnbröd och Deli i Ullånger, ca 15 min bilfärd från oss.

Tillgänglighet
Minimum 2 nätter. Under perioden maj- september välkomnar vi i första hand paketgäster i boendet med våra skräddarsydda helpensionspaket. Från senhöst, vinter och vår går det utmärkt att hyra ett eller två av rummen och du har självklart tillgång till kök och duschbyggnaden. 

Rulla till toppen