GÅRDSHUSET

Vårt stora gårdshus på 107 m2 för åtta personer hyrs ut med självhushåll veckovis eller minst två dygn. Bytesdag är söndagar för veckogäster.

På nedervåningen har vi ett stort lantligt fullt utrustat kök , en toalett intill hallen samt två sovrum. På övervåningen finns ett större allrum/vardagsrum samt två sovrum. Där finner ni även spel och böcker för alla åldrar och leksaker för de minsta.
Vi tar vara på kretsloppet och du har tillgång till kompost och sopsortering.
Huset har wifi och luftvärmepump. Vi har rökfritt inomhus. När du vill medta ditt husdjur, behöver du kontakta oss innan.
I en separat tvättbyggnad intill gårdshuset finns stort duschrum med två duschar med en stor bastu där du kan njuta i lugn och ro i avskiljhet. I samma byggnad finns det även en separat toalett, en tvättmaskin och ett torkskåp. Den separata toaletten används tillsammans med ateljéstugans gäster. Husen är välutrustade med brandskydds och första hjälpen utrustning.

På den stora gräsmattan söder om huset finns det utemöbler och
 en grill till gästernas förfogande samt lite uteleksaker.

Incheckning från kl 15:00 och utcheckning sker senast kl 11:00

ALLRUMMET
Det vackra och nyrenoverade allrummet på övre plan med vitlaserat tak och tapeten Skogslyckan. Rummet har en hänförande utsikt över dalgången mot ateljéstugan och byn Själand. Här finns det gott om utrymme för vila, umgänge med sällskapsspel, läsning mm.
 
FYRA MYSIGT INREDDA SOVRUM / 8 BÄDDAR
Rummen är namngivna efter vår egen by Björnås samt byarna intill gården. Konstnärerna som vistades här hämtade sin inspiration från de vackra omgivningarna. Alla sovrummen är utrustade med nya ramsängar Dreamdelux med sleepdelux madrasser samt hotellkuddar ( vi har örngott till dem) och vanliga kuddar, sköna täcken, extra pläd, läslampor, bord, stolar, garderober, spegel mm.

Sovrummen på övervåningen

Bäckland: . Rum med vitlaserat snedtak och fönster mot syd med utsikt över dalgången. Sängarna är placerade tillsammans men kan flyttas isär.
Gåsnäs:  Två separata sängar. Rum med vitlaserat snedtak samt ett fönster mot syd med utsikt över den vackra dalgången.

Sovrummen på nedre plan

Själand: Stort rum med dubbelsäng som kan också flyttas isär, ena sängen är fast och den andra medium, breda golvtiljor i furu och vita väggar beläget på entréplan nära toalett och hall. R. 2 fönster mot nord och öst med utsikt mot skog, jordkällare och hage.
Björnås: Ljust rum med breda golvtiljor i furu och vita väggar beläget på entréplan bakom köket. Två separata sängar där den ena är fast och den andra medium .Två fönster mot öst och syd med utsikt över hage och gårdsplan.

TOALETT OCH HALL I GÅRDSHUSET

Tvättstugebyggnad med stort duschrum med två duschar och härlig bastu samt separat toalett, tvättmaskin och torkskåp. Det är en lyx när man är i ett större sällskap att kunna tvätta sig i lite avskildhet i lugn och ro.