ATELJÉSTUGAN

Ett boende för två med magisk utsikt över dalgången, en oas för naturälskaren under årets alla månader. Den mysigt inredda stugan på 20 kvm har två sköna sängar, välutrustat pentry, trivsam matplats, WIFI och två uteplatser. 

Bokningskalender
Available
Booked
Changeover 1
Changeover 2
MTOTFLS
14
1
2
3
4
5
6
7
15
8
9
10
11
12
13
14
16
15
16
17
18
19
20
21
17
22
23
24
25
26
27
28
18
29
30

Pris med sjävhushåll:
2 personer 1295 kr per natt
Minimum 2 nätter

Öppet året om. Under perioden maj- september välkomnar vi i första hand paketgäster i Ateljéstugan med våra skräddarsydda helpensionspaket >>>

Möjlighet att hyra elcyklar, kajaker, snöskor och spark under vistelsen hos oss.

Vill du boka eller har frågor?
Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till!

ATELJÉSTUGAN

Boende för två personer
Ateljéstugan är belägen bakom det privata boningshuset mot en brant dalgång med hänförande utsikt över det för området klassiska höglänta landskapet. Här finns en egen oas nära naturen med både en fågelstation nedanför och rikt djurliv i bakomliggande skog. Ateljéstugan är mysigt inredd på 20 kvm, och inrymmer två sköna ramsängar, ett fullt utrustat pentry för självhushåll med varmt och kallt vatten, kylskåp, två kokplattor, micro, kaffe- och tekokare, sopsortering och WIFI. En egen terrass med utsikt mot Själandsklinten med morgonsol sommartid. Uteplats med eftermiddags- och kvällssol på andra sidan av stugan. Senhöst och vintertid finns kallt vatten i separat kärl ( ej från kran) eftersom stugan har sommarvatten.

Duschutrymme, toalett och övrig utrustning
Toaletten tillsammans med en duschkabin finns i en separat byggnad där även ett torksskåp är tillgängligt. Det finns möjlighet till enklare tvagning utomhus med en hänförande utsikt intill vid terassen. Möjlighet att hänga av och förvara kläder och bagage finns vid entrén till ateljéstugan. Det finns en förstahjälpen låda, brandsläckare, nattkärl och några spel. Stugan är rökfri. Parkeringen ligger vid infarten till gården.

Tillgänglighet
Vi hyr ut Ateljéstugan för 1-2 personer med minimum 2 nätter. Under perioden maj- oktober välkomnar vi i första hand paketgäster i boendet med våra skräddarsydda helpensionspaket. Bastun ingår i våra helpensionspaket.

Hundar
I samråd med oss välkomnar vi främst ickefällande hundar och debiterar en avgift. Vänligen ta kontakt med oss om du önskar medta din hund.

Du som reser hit med elbil
Vid Gårdsbutiken och bymacken på Vallen i Nordingrå kan du ladda bilen. Ecotap snabbladdning finns även vid Mjälloms tunnbröd och deli i Ullånger, ca 15 min bilfärd från oss.

Konst- och kulturhistoria 
Huset användes som en ateljé för konstnärer som besökte gården under Pelle Åbergs tid. Här finns en gästbok målad på en dörr från 1940- och 50-talen. På gården arrangerades målarskola under somrarna på mitten av 1960-talet där konstnären Anders Åberg och Lars Bjursell var lärare.

Rulla till toppen