Konferens på Pelle Åbersgården är ett samspel med naturen och människan i konst- och kulturhistorisk miljö

Varje vistelse och besök är unik för oss. Vår specialité är vår unika kombination att driva ett hållbart boendealternativ och bidra med kompetens kring återhämtning, personlig utveckling, team, ledarskap och organisationsutveckling som en tilläggstjänst ( se konsulttjänster). Vi skräddarsyr våra konferenspaket utifrån kundens behov och samverkar med lokala aktörer. De flesta av våra gäster uppskattar närheten till friluftsliv samt att avnjuta en måltid ute eller inne som man har tillagat på egen hand. En liten pärla för svemester och hemester gäster.

Pelle Åbergsgården med Själandsklinten i bakgrunden dit det går enkelt att vandra från oss.

Själva platsen är rofylld, inspirerande och naturnära oas som främjar gemenskap, välmående,kreativitet och reflektion på ett hållbart sätt. Besökaren har tillgång till en atmosfär med ett värdskap som genomsyrar hållbarhetstänk. Miljön bjuder in för dialog, inspirerar till närvaro och skapar möjlighet att fokusera ostört och kombinera med avkoppling. Gårdshuset erbjuder en omsorgsfull inredd miljö som främjar gemensamma upplevelser genom upplevelsebaserad matlagning till närproducerade/ ekologiska råvaror. Aktiviteten skapar goda förutsättningar till samarbete och minnen som lever länge vidare i vardagen. Vi har medvetet valt att satsa på sköna sängar av kvalité för återhämtning. En stor bastu finns tillgänglig för avkoppling. En magisk utsikt fångar och skapar förutsättningar till en gruppaktivitet som kan kombineras till en måltid vid vår utegrillplats som är omgiven av ett rikt fågelliv. Under årets varmare månader finns en stor uteplats med sydläge förberedd för givande samtal. Närhet till vandringsleder, längdskidspår, naturreservat och kulturhistoriska miljöer finns både på gården och runtomkring.

Hos oss finns kompetens för individ-, team-, ledar- och organisationsutveckling av diplomerad organisationskonsult och -samtalscoach samt ekoturismentreprenör.