Konferens

Välkommen att mötas i Höga Kusten

På Pelle Åbersgården blir mötet ett samspel med naturen och människan i en konst- och kulturhistorisk miljö

Gården möjliggör gemenskap och naturnära möten för mindre grupper upp till 8 personer i avskildhet. Vi ordnar både dagkonferenser och med övernattningsmöjligheter kombinerat med friluftsaktiviteter med eller utan guidning. Platsen är rofylld, inspirerande och en naturnära oas som främjar gemenskap, välmående, kreativitet och reflektion. Miljön bjuder in till dialog, inspirerar till närvaro och skapar möjlighet att fokusera ostört och kombinera med avkoppling. Vår lugna oas passar bäst för en liten grupp som vill ha platsen för sig själv med ett naturnära läge.

Skräddarsydd konferens i Nordingrå

Varje konferens är unik så vi skräddasyr gärna och samverkar med lokala aktörer kring måltider och upplevelser. De flesta av våra gäster uppskattar närheten till friluftsliv samt att avnjuta en måltid ute eller inne. Vi har en portabel projektor med duk som kan placeras i rummen och husen utifrån behov och tillfälle. Möjlighet till aktiviteter kring ledarskap, teambildning, organisationsutveckling finns som tilläggstjänst. Mera information Highcoastflow

Referens

2022 09 19- 20 Lunch till Lunch konferens SCA Skog AB

Ett perfekt ställe att konferera på för den som vill komma bort från vardagens stress. Vi blev väl omhändertagna och uppskattade hemmakänslan i gårdshuset där vi bodde.

Det finns fantastiska platser i området som kan nyttjas för aktiviteter. Vi provade på Mindfulness i en skogsmiljö vid Rotsidan, det var inspirerande!  

Lena Pettersson verksamhetsutvecklare Jämställdhet, Hälsa och säkerhet, HR

2020 08 26 Dagkonferens

Personligt och mysigt ställe att ha möte eller konferens på. I det verkliga hjärtat av Höga Kusten och så långt från mörka konferensrum i betongdjungel man kan komma.Vi uppskattade verkligen servicen, faciliteterna och maten.

Henning Johannesson, United Robots.

Pelle Åbergsgården med Själandsklinten i bakgrunden dit det går enkelt att vandra från oss.
Arbeta ostört och naturnära

Själva platsen är rofylld, inspirerande och naturnära oas som främjar gemenskap, välmående,kreativitet och reflektion på ett hållbart sätt. Närhet till vandringsleder, längdskidspår, naturreservat och kulturhistoriska miljöer finns både på gården och i området.

Exempel på aktiviteter
  • lägereldsupplevelse vid vår utenaturplats där det går utmärkt att laga måltider över öppen eld
  • gemensam matlagning med närproducerade och ekologiska råvaror
  • vandring i Rotsidans naturreservat kombinerat med besök i Barsta kapell från 1600- talet
  • guidad visning på Mannaminne med kulturhistorisk koppling till Pelle Åbergsgården
  • vandring och pulspass till närliggande Själandsklinten
  • skogsbad/ hälsofrämjande ledd aktivitet
  • bastubad
Välkommen att ta kontakt med oss för mer information och offert.