Konferens på Pelle Åbersgården är ett samspel med naturen och människan i konst- och kulturhistorisk miljö

KONFERENS MED DET LILLA EXTRA I EN LITEN OAS

Vår lugna oas passar bäst för en liten företagsgrupp som vi ha platsen för sig själva och ha ett mycket naturnöra läge. Vår specialité är skröddasydda upplägg och vår unika kombination att driva ett hållbart boendealternativ och bidra med kompetens kring återhämtning, personlig utveckling, team, ledarskap och organisationsutveckling som en tilläggstjänst ( se konsulttjänster). Vi skräddarsyr konferenspaket utifrån kundens behov och samverkar med lokala aktörer. De flesta av våra gäster uppskattar närheten till friluftsliv samt att avnjuta en måltid ute eller inne. Vi har en portabel projektor och -duk som kan enkelt placeras i rummen och husen beroende på behov och tillfälle.

Feedback efter en konferens hos oss
2020 08 26

Personligt och mysigt ställe att ha möte eller konferens på. I det verkliga hjärtat av Höga Kusten och så långt från mörka konferensrum i betongdjungel man kan komma.Vi uppskattade verkligen servicen, faciliteterna och maten.

Henning Johannesson, United Robots.

Pelle Åbergsgården med Själandsklinten i bakgrunden dit det går enkelt att vandra från oss.

ARBETA OSTÖRT OCH NATURNÄRA

Själva platsen är rofylld, inspirerande och naturnära oas som främjar gemenskap, välmående,kreativitet och reflektion på ett hållbart sätt. Besökaren har tillgång till en atmosfär med ett värdskap som genomsyrar hållbarhetstänk. Miljön bjuder in för dialog, inspirerar till närvaro och skapar möjlighet att fokusera ostört och kombinera med avkoppling.

GÅRDSHUSET Gårdshuset erbjuder en omsorgsfull inredd miljö med fyra dubbelrum med sköna kvalitetssängar, stort allrum och kök som är fullt utrustat och har en insatskamin.

Ett separat grupprum går att hyra t ex för genomgångar i vårt boningshus där en projektor med duk går lätt att ordna. I rummet finns kulturhistoriska spår av konstnären Pelle Åberg.

Möjlighet till att skapa och främja gemenskap genom upplevelsebaserad matlagning till närproducerade/ ekologiska råvaror finns. Aktiviteten skapar goda förutsättningar till samarbete och minnen som lever länge vidare i vardagen.

Vi har medvetet valt att satsa på sköna sängar av kvalité för återhämtning. En stor bastu finns tillgänglig för avkoppling. En magisk utsikt fångar och skapar förutsättningar till en gruppaktivitet som kan kombineras till en måltid vid vår utegrillplats som är omgiven av ett rikt fågelliv.

Under årets varmare månader finns en stor uteplats med sydläge förberedd för givande samtal. Närhet till vandringsleder, längdskidspår, naturreservat och kulturhistoriska miljöer finns både på gården och runtomkring.

Hos oss finns kompetens för individ-, team-, ledar- och organisationsutveckling av diplomerad organisationskonsult och -samtalscoach samt ekoturismentreprenör. Hör av dig till oss så återkommer vi med ett förslag på upplägg.

Välkommen att ta kontakt med oss