DRÖMMEN OM LANDET I HÖGA KUSTEN

Vad avgör egentligen var vi väljer att leva?
Det här inspirationspaketet är för dig/er:
-som går i flyttankar 
-vill bolla tankar om ett liv du längtar till
-funderar kring livsförändring
Vi delar gärna med oss av vår resa och vårt vardagsliv.

Inspirationspaket, samtal och studiebesök

Höga Kusten kan vara målet för livet på landet, men det kan lika gärna handla om en flytt till en annan plats. Många är nyfikna på vår resa, hur och varför vi tog steget, hur är vardagslivet, blev det som vi drömt om? Vad kostar hus och gårdar, finns skolor till barnen mm. Vilka lösningar till försörjning finns?  Drömmen om landet är för dig som går i dessa funderingar.

Välkommen att ställa alla dina frågor. Du får ett inspirations- och erfarenhetsutbyte samt värdefulla verktyg som vi hoppas kan vara till hjälp.

Paketet skräddarsyr vi tillsammans utifrån dina behov och situation. Det kan vara ett två dagars helpensionspaket där en del av dagarna blir möten med oss. Vi kan även komma överens att mötas endast online eller att vi håller en skräddarsydd workshop.

Du kan välja grundpaketet som helhet eller välja några av delarna:

  • Inspirationsföreläsning 2 tim
  • coachande kartläggningssamtal med Mirja 2 tim
  • oberoende ekonomisk rådgivning med Fredrik 2 tim
  • ev. studiebesök
  • summering 2 tim

PRIS: personligt skräddarsytt program, begär offert.
Kommer du till oss under 2 dagar med helpension kostar vistelsen 4 995 sek/person
Möjlighet till anslutande natt inkl. frukost 770 kr/ person i dubbelrum.

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA:

Varför coaching och oberoende ekonomisk rådgivning?

Vi själva har gjort resan Drömmen om landet. Att ta nya vägar i livet kan vara läskigt. Att gå från det invanda till något okänt. Det kräver mod och nyfikenhet. I mötet utanför ens trygghetszon sker nya möten och upplevelser som ger nya perspektiv. Med tanke på kombinationen av våra personliga erfarenheter och våra yrkesliv, vill vi erbjuda det vi själva saknade i vår egen process.

Mirja är verksam som diplomerad samtalscoach, ledarutvecklare och organisationskonsult och utvecklar männsikor och företag att nå sina mål. Mer information om Mirja finner du på hemsidan highcoastflow

Fredrik är verksam som ekoturismentreprenör och har arbetat med privatekonomisk rådgivning på bank i drygt 20 år.

Varje människas dröm och situation är unik. Det finns inget färdigt koncept eller en manual för hur en ev. flytt till landet med livsstilsbyte går till. Vi hoppas att kunna bidra med inspiration, erfarenhetsutbyte och professionell vägledning.

Om drömmen om landet visar sig att vara Höga Kusten, har vi flera samarbetspartners som vi kan hänvisa till. Här några exempel: kommun, privat näringsliv, mäklare, församling mm.

Möjlighet till fortsatt coaching eller rådgivning digitalt kommer vi överens om vid intresse.

Välkommen att möta både nya och erfarna landsbyggare!

Rulla till toppen