Drömmen om landet i Höga Kusten

Vad avgör egentligen var vi väljer att leva?
Det här inspirationspaketet för dig/er som
 • går i flyttankar
 • är på väg att flytta till landet
 • vill till landet men vågar inte riktigt ta steget
 • vill bolla kring er idé om flytten till landet

Höga Kusten kan vara målet för livet på landet, men kan lika väl handla om en flytt till en annan plats. Vi får många frågor runt hur och varför vi tog steget, hur är vardagslivet för oss här på landet? Vad kostar hus, gårdar, finns skolor till barnen mm. Vilka lösningar till försörjning finns? Samtalen med våra gäster och nyfikenheten har inspirerat oss att utveckla detta inspirationspaket som innebär samtal online eller att ni tar del av en helhet här på plats.

Drömmen om landet är till dig som går i dessa funderingar. Här har du en möjlighet att få prova och ställa alla dina frågor över några dagar. Med inspirations-, erfarenhetsutbyte och värdefulla verktyg online och/ eller kan kombineras med boende med helpension hos oss, upplevelser i det mäktiga världsarvet, ev. studiebesök hos verksamma landsbyggare och middagsupplevelser med lokala smaker.

Du är välkommen att BOKA ett onlinesamtal med oss där vi använder oss av verktyget ZOOM. Drömmen om landet samtal är uppdelat i ett kartläggande samtal med Mirja och mera rådgivande samtal med Fredrik. Kostnad 1500 kr per samtal.

Inspirationspaket med helpension inkl.samtal och studiebesök
Ditt besök är en långhelg eller kortvecka som inleds t e x en torsdag eller fredag kl 9.00 och avslutas efter lunch lördag eller söndag. ( självklart är vardagar möjliga)
Ingår:
 • Inspirationsföreläsning dag 1, coachande samtal dag 2, oberoende ekonomisk rådgivning dag 3, erfarenhetsutbyte alla dagar
 • 2 övernattningar i dubbelrum inkl. lakan/ handdukset och morgonrock till låns, bastu
 • 2 två rätters middagar varav den ena levereras till boendet
 • 2 frukost med ingredienserförberedda i kylen
 • 2 lunch- och fika ingredienser färdigt i kylen till utflykt/studiebesök
 • Samtal vid lägerelden

Dryck till middagarna tillkommer. Önskar ni komma kvällen innan eller stanna kvar går det självklart att boka en anslutande natt med frukost för 670 kr per person i dubbelrum.

PRIS personlig guidning med skräddarsytt program inkl. boende och alla måltider : 7 495 kr per person

BOKNING Ett personligt bemötande är viktigt, skicka oss ett mejl till info@pelleabergsgarden.se eller mirja@highcoastflow.se

ring 070-780 33 22 / 076-946 81 84

Info om paketet:
 • Inspirationsföreläsning om drömmen till verklighet
 • Hur är din drömmen om landet? Det är utgångspunkten till samtalen. Med coachande samtalet kan vi göra en kartläggning till drömmen kopplat till grundpelarna i livspusslet.
 • Möjlighet till oberoende ekonomisk rådgvning med konkreta jämförelser med dagens inkomster och utgifter till det livet man drömmar om.
Varför coaching och oberoende ekonomisk rådgivning?

Vi själva har gjort resan Drömmen till landet. Att ta nya vägar i livet kan vara läskigt. Att gå från det invanda till något okänt. Det kräver mod och nyfikenhet. I mötet utanför ens trygghetszon sker nya möten och upplevelser som ger nya perspektiv.

Med tanke på kombinationen till denna erfarenhet och våra yrkesliv, vill vi erbjuda det vi själva saknade i vår egen process.

Mirja är verksam som diplomerad samtalscoach, ledarutvecklare och organisationskonsult och utvecklar männsikor och företag att nå sina mål. Mera information om Mirja finner du på hemsidan Highcoastflow.se

Fredrik är verksam som ekoturismentreprenör och arbetat med privatekonomisk rådgivning på bank i drygt 20 år.

Varje människas dröm och situation är unik. Det finns inga färdiga koncept/ manual hur ett ev. flytt till landet med livsstilsbyte går till. Inspiration, erfarenhetsutbyte och med professionell vägledning hoppas vi kunna bidra med riktning mot ditt/ert mål. Lika väl kan ni landa i beslut att ta steget senare eller inte alls.

Om drömmen om landet visar sig att vara Höga Kusten, har vi flera samarbetspartners som vi kan hänvisa till. Här några exempel: kommun, privat näringsliv, mäklare, församling mm.

Möjlighet till fortsatt coaching eller rådgivning digitalt kommer vi överens om vid intresse.

VÄLKOMMEN att mötas kring det riktigt stora i livet.

Välkommen att möta både nya och erfarna landsbyggare!