KAJAKPAKET I HÖGA KUSTEN

PADDLING I HÖGA KUSTEN MED PELLE ÅBERGSGÅRDENS KAJAKER

Seabird Discovery 430 är stabila havskajaker för nybörjare och vana paddlare. Vi hyr ut kajaker till gäster som bor hos oss och det ingår paddel, flytväst, flottör och pump, boxerlina, kompass, introduktion samt transport till/ från närliggande havsvik. Ni paddlar på egen risk. Vi ansvarar för att utrustningen är i gott skick, men ni bär eget ansvar för agerandet ute till havs. Väder- och vindförhållanden varierar i Höga Kustens havsband. Vi tipsar om olika havsvikar utifrån vindförhållanden i Höga Kusten. Paddla kajak i friska Höga Kusten luften med gott om utrymme för svemester och hemester firare.

KAJAKPAKET HOS PELLE ÅBERGSGÅRDEN

Vi erbjuder ett kajakpaket för två personer som är boende hos oss. Boendet i mysiga ateljéstugan med magisk utsikt och självhushåll under tre nätter ingår. Hyra av två kajaker under två dagar med tips på lämpliga pärlor längs det otroligt mäktiga havslandskapet. Pris 2 250 kr per person. Gäller 2020 04 30 – 2020 10 01 https://pelleabergsgarden.se/priser/

Om ni är ett större sällskap som bor hos oss samverkar vi självaklart med andra lokala aktörer som hyr ut kajak och gör vårt bästa att ordnar kajaker till alla.

Andra kajakuthyrare i Nordingrå finns både på Lappudden, Bönhamn och Barsta. Välkommen att paddla kajak med oss i Höga Kusten!