PADDLA I HÖGA KUSTEN Hyra kajak och paddla i Nordingrå
Pelle Åbergsgårdens kajaker

Seabird Discovery 430 är stabila havskajaker för nybörjare och vana paddlare. Vi hyr ut kajaker i första hand till våra boendegäster, men gör även undantag när de tillgänliga. I hyran ingår paddel, flytväst, flottör och pump, boxerlina, kompass, introduktion samt transport till/ från närliggande havsvik.

Ni paddlar på egen risk. Vi ansvarar för att utrustningen är i gott skick, men ni bär eget ansvar för agerandet ute till havs. Väder- och vindförhållanden varierar i Höga Kustens havsband. Vi tipsar om olika havsvikar utifrån vindförhållanden i Nordingrå som kan handla om Sörleviken där det finns många pärlor längs Gaviksfjärden, Edsätterfjärden eller Bönhamn, Barsta med öar som Högbonden.

Om ni är ett större sällskap som bor hos oss samverkar vi självaklart med andra lokala aktörer som hyr ut kajak och gör vårt bästa att ordnar kajaker till alla.

Andra kajakuthyrare i Nordingrå finns både på Lappudden, Bönhamn och Barsta. Välkommen att paddla kajak med oss i Höga Kusten!

KAJAKPAKET ENKEL HOS PELLE ÅBERGSGÅRDEN I NORDINGRÅ

Vi erbjuder ett kajakpaket för två personer inkl. kajaker med säkerhetsintroduktion och transport med hämtning och lämning med tips på lämpliga pärlor längs det otroligt mäktiga havslandskapet. Boende 2 nätter med självhushåll i tvåbäddsrum eller i vår ateljéstuga.

Pris 2595 kr per person

Vi erbjuder även helpensionspaket: se kajakpaket

BOKNING Ett personligt bemötande är viktigt, skicka oss ett mejl till info@pelleabergsgarden.se eller ring 070-780 33 22 / 076-946 81 84 så ordnar vi resten tillsammans!