PADDLA I HÖGA KUSTEN Hyra kajak och paddla i Nordingrå

Pelle Åbergsgårdens kajaker

Seabird Discovery 430 är stabila havskajaker för nybörjare och vana paddlare. Vi hyr enbart ut kajaker till våra boendegäster. I hyran ingår paddel, flytväst, flottör och pump, boxerlina, kompass, introduktion samt transport till/ från närliggande havsvik.

Ni paddlar på egen risk. Vi ansvarar för att utrustningen är i gott skick, men ni bär eget ansvar för agerandet ute till havs. Väder- och vindförhållanden varierar i Höga Kustens havsband. Vi tipsar om olika havsvikar utifrån vindförhållanden i Nordingrå som kan handla om Sörleviken där det finns många pärlor längs Gaviksfjärden, Edsätterfjärden eller Bönhamn, Barsta med öar som Högbonden.

Om ni är ett större sällskap som bor hos oss samverkar vi självklart med andra lokala aktörer som hyr ut kajaker och gör vårt bästa att ordnar utrustning till alla.

Andra kajakuthyrare i Nordingrå finns både på Lappudden, Bönhamn och Barsta. Välkommen att paddla kajak med oss i Höga Kusten!

BOKNING Kontakta oss gärna så skräddarsyr vi er vistelse, skicka gärna mejl till info@pelleabergsgarden.se eller ring 070-780 33 22 / 076-946 81 84 så ordnar vi resten tillsammans!