HYRA KAJAK OCH PADDLA I HÖGA KUSTEN MED PELLE ÅBERGSGÅRDENS KAJAKER

Seabird Discovery 430 är stabila havskajaker för nybörjare och vana paddlare. Vi hyr ut kajaker i första hand till våra boendegäster, men gör även undantag när de tillgänliga. I hyran ingår paddel, flytväst, flottör och pump, boxerlina, kompass, introduktion samt transport till/ från närliggande havsvik.

Ni paddlar på egen risk. Vi ansvarar för att utrustningen är i gott skick, men ni bär eget ansvar för agerandet ute till havs. Väder- och vindförhållanden varierar i Höga Kustens havsband. Vi tipsar om olika havsvikar utifrån vindförhållanden i Nordingrå som kan handla om Sörleviken där det finns många pärlor längs Gaviksfjärden, Edsätterfjärden eller Bönhamn, Barsta med öar som Högbonden.

Om ni är ett större sällskap som bor hos oss samverkar vi självaklart med andra lokala aktörer som hyr ut kajak och gör vårt bästa att ordnar kajaker till alla.

Andra kajakuthyrare i Nordingrå finns både på Lappudden, Bönhamn och Barsta. Välkommen att paddla kajak med oss i Höga Kusten!

KAJAKPAKET ENKEL HOS PELLE ÅBERGSGÅRDEN

Vi erbjuder ett kajakpaket för två personer som är boende hos oss. Boendet i mysiga ateljéstugan med magisk utsikt och självhushåll under tre nätter ingår. Hyra av två kajaker med säkerhetsintroduktion och transport med hämtning och lämning under två dagar med tips på lämpliga pärlor längs det otroligt mäktiga havslandskapet. Pris 2995 kr per person.

Vi erbjuder även helpensionspaket: se kajakpaket