NORDINGRÅ & SKULE & ULVÖN

Välkommen till Höga Kustens storslagna landskap med ett urval av klassiska höjdpunkter. Tre upplevelsedagar med smaker, natur och kultur. En dag i pittoreska Nordingrå, en dag i Skuleskogens nationalpark och ett dygn på ”Bottenhavets pärla” Ulvön. Möjlighet att förlänga vistelsen i Nordingrå om du skulle önska det.

3-dagars UPPLEVELSE PAKET

Detta ingår:

 • 1dag med vandring eller kultur på Pelle Åbergsgården
 • 1 dag i Skuleskogen/Skuleberget
 • 1 dag på Ulvön
 • 2 övernattningar på Pelle Åbergsgården i tvåbäddsrum, antingen i Gårdshuset eller i Ateljéstugan inkl. sänglinne, handdukset, morgonrock och tofflor till låns
 • 1 övernattning på Ulvö Hotell i dubbelrum med hotellfrukost (möjlighet att uppgradera till rumskategori Superior eller Delux mot ersättning) 
 • 3 två rätters middagar, en på hotell Höga Kusten eller hotell Björkudden vid den vackra Höga Kusten bron, en middag på restaurang Gårdsbutiken i Nordingrå eller en matig delikatessbricka från restaurang/ delibutik 1923 Mjälloms tunnbröd och deli som levereras till boendet och 1 försatt tvårättersmiddag på Ulvö Hotell
 • 3 x frukost 
 • 3 x matiga lunch- och fikapaket
 • På Pelle Åbergsgården är frukost, lunch- och fika ingredienser förberedda i kyl där du själv färdigställer det sista inför utflykterna
 • På Ulvö hotell får du med dig en to-go lunch eller äter lunch på hotellet innan avfärd till fastlandet
 • Transfer till vandring i Nordingrå, karta och personlig introduktion av vandringstur/kulturutflykt
 • Till Slåttsdalsskrevan/ Skuleberget åker du med egen bil  
 • Bastubad och dusch i separat utrymme på Pelle Åbergsgården
 • Gemensam bastu på Ulvö hotell
 • Personliga tips utifrån era intressen
 • Dryck till middagarna, ev. inträden samt båtfärd t/r och parkeringsavgift  Köpmanholmen tillkommer 
 • Tillgång till egen bil är smidigast i detta paket

VÄLKOMMEN ATT NJUTA AV DE BÄSTA HÖGA KUSTEN UPPLEVELSERNA

PRIS: 6560 sek/person

Möjlighet att lägga till ett ytterligare dygn i Nordingrå/ Pelle Åbergsgården med helpension och upplevelsedag innan vidare resa till Skuleskogens nationalpark och Ulvön.

Önskar du stanna ytterligare ett dygn på hotell Ulvön bokar du den separat i dialog med hotellet.

Paketet gäller 6 maj t o m 27 oktober 2024

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA:

GÅRDSHUSET
Available
Booked
Changeover 1
Changeover 2
MTOTFLS
27
1
2
3
4
5
6
7
28
8
9
10
11
12
13
14
29
15
16
17
18
19
20
21
30
22
23
24
25
26
27
28
31
29
30
31
ATELJÉSTUGAN
Available
Booked
Changeover 1
Changeover 2
MTOTFLS
27
1
2
3
4
5
6
7
28
8
9
10
11
12
13
14
29
15
16
17
18
19
20
21
30
22
23
24
25
26
27
28
31
29
30
31

Ulvö hotell >>>

Turlista Köpmanholman-Ulvön >>>

MAT & DRYCK

Bilden är på förrätten från den på Ulvö Hotell förvalda menyn våren 2022.

Vi samverkar också med lokala restauranger som Gårdsbutiken (gångavstånd), blev utsedda till årets entreprenör 2021 av Landsbyggare, restaurang Skutskepparn i fiskebyn Barsta med traditionella rätter på lokala varor (10 min med bil) och restaurang/ delibutiken 1923 Mjälloms Tunnbröd & Deli. 

Vi erbjuder även middagar på restaurangerna Björkudden och hotell Höga Kusten årets alla månader. Resväg till dessa restauranger är 35 min med egen bil.
Läs mer om Mat&Dryck här >>>

Vill du boka eller har frågor?
Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till!

Höga Kusten bron- Nordingrå- Skuleskogens nationalpark- Ulvön

Många av våra gäster vill uppleva Höga Kustens absoluta pärlor, så vi har tillsammans med Ulvö hotell skräddarsytt ett helhetstäckande upplevelsepaket. Paketet inleds med en tvårätters middag intill det pampiga landmärket Höga Kusten bron på hotell Höga Kusten eller hotell Björkudden. Efter middagen checkar ni in på Pelle Åbergsgården för två övernattningar.

Ni startar dagen med en god frukost på gårdens mysiga uteplatser eller inomhus. Frukosttiden avgör ni själva och tillagar den och er lunch/ fikapaket på egen hand av färdiga ingredienser som finns förberett i kylen. Dag ett är en upplevelsedag i vackra Nordingrå där ni väljer en vandringsdag längs den välskötta Världsarvsleden eller en dagsutflykt med kultur&konst. Bönhamns fiskeläge, Rotsidans naturreservat, Friluftsmuséet Mannaminne är några platser värda att nämna. En 2 rätters middag avnjutes på restaurang Gårdsbutiken eller så leveras en matig delikatessbricka från Restaurang 1923 Mjälloms tunnbröd och deli till boendet.

Nästa dag lämnar ni Pelle Åbergsgården och tar bilen till Skuleskogens nationalpark, ett område där ni väljer att uppleva det mäktiga kalottberget Skuleberget eller tar en tur till den storslagna Slåttsdalsskrevan. Därefter tar ni bilen i ca 20 min till Köpmanholmen där båtfärden längs bottenhavet med öar tar er till Ulvön som består av Södra och Norra Ulvön. I pittoreska Ulvöhamn som ligger på Norra Ulvön finner ni ert nästa boende på Ulvö Hotell. Där väntar en försatt tvårättersmiddag med välvalda smaker och övernattning i trivsamma rum.

Din sista uppelvelsedagen inleder du med en härlig hotellfrukost och sedan gör du en egen utflykt i omgivningarna. Vid incheck kommer ni överens om ni vill ha med er en to-go lunch ut i naturen, eller äta i hotellets restaurang.  Ulvöhamn med omgivningar bjuder på vackra vyer med klassiska fiskebodar och sommarhus samt Ångermanlands äldsta träbyggnad som är det välbevarade Ulvökapell från 1600- talet. Det finns flera vackra kortare vandringar till utsiktsplatser som Lotsberget, Rödharen och Svartbergsviken. Önskar du se mera av den vackra Ulvön kan en cykel som du hyr vid glasskiosken vara ett bra färdmedel till t ex Sandviken. Båtarna tar dig sedan tillbaka till fastlandet och du har haft tre välfyllda upplevelsedagar med Höga Kustens pärlor. 

Rulla till toppen