CYKLA I HÖGA KUSTEN

UPPLEV NORDINGRÅ MED ELCYKEL OCH MED ELCYKELPAKET

Vilken upplevelse att upptäcka Nordingrå från cykelsadeln längs byvägar som passerar Nordingrås rika natur- och kulturarv med 52 byar, 52 berg, 52 sjöar. Cykla till Rotsidans naturreservat och höra havets brus redan från skogsvägen. Känna den omedelbara närheten till naturen som blandas med smak- och kulturhistoria längs turerna. Med tanke på den varierande terrängen erbjuder vi elcyklar. Välkommen att uppleva 2 dagars helpensionspaket underbara turer med elcyklar längs byns vägar.Du som bor hos oss med självhushåll har självklart möjligheten att hyra våra el- och vanliga cyklar.

CYKLA I HÖGA KUSTEN 2 DAGARS ELCYKELPAKET MED HELPENSION FÖR 2-8 PERSONER
PELLES KLIMATSMARTA ELCYKELPAKET inkl. elcykelhyra

I vårt elcykelpaket får du njuta av kulturarv och kortare promenader. Du kan anpassa dina turer utifrån svårighetsgrad och intresse för dina turer. Vi har förberett förslag på två dagsturer med tydlig kartmaterial i världsarvet i Nordingrå. Cykling sker längs byns vägar där du lätt kan parkera dem och kombinera utflykten med vandring längs Världsarvsleden. Populära sevärdheter som Rotsidans naturreservat, Bönhmans fiskeläge, Omneberget och Omnebadet, Myller Kultur och Händelser, Båtsmanstorpet, Nordingrå kyrka, Barsta fiskekapell, Mannaminne, Själandsklinten ingår i turförslagen.

Pelles klimatsmarta 2 dagars elcykelpaket i Höga Kusten

Ingår:

  • 2 elcykeldagar med start kl 9.00
  • 2 övernattningar i dubbelrum inkl. lakan/ handdukset/morgonrock och tofflor till låns
  • 2 två rätters middagar på lokala restauranger med Höga Kusten smaker. En middag kan bytas mot en matig delikatessbricka som levereras till boendet
  • 2 frukost ingredienser i kylen
  • 2 lunch- och fika ingredienser färdigt i kylen
  • Fokus på ekologiskt och närproducerat i möjligaste mån
  • Elcykel, hjälm, lås, karta och tydlig introduktion av elcykelturerna.
  • Bastu, dusch i separat byggnad
  • Tillkommer dryck till middagarna och entré till Mannaminne friluftsmuseum

PRIS 5295 kr/person

möjlighet till anslutande natt 670 kr/ person inkl. frukost

Det går självklart att ha med sig sin egen cykel då vi drar av hyran för elcykel.

BOKNING Kontakta oss gärna så skräddarsyr vi er vistelse, skicka gärna ett mejl till info@pelleabergsgarden.se eller ring 070-780 33 22 / 076-946 81 84 så ordnar vi resten tillsammans!

Restauranger/ lokala smakupplevelser i Höga Kusten

Vi samverkar med restaurangerna Gårdsbutiken som är Whiteguidenominerd flera år i rad och vinnare i katergorin entreprenör av Landsbyggare, Värdshuset Mannaminne som vår gård har en historisk koppling till ( serverar endast luncher i år) samt i Norrfällsvikens hos Fiskarfänget och i Barsta Skutskepparen. Restaurang Gårdsbutiken och Värdshuset Mannaminne ligger på promenadavstånd från oss längs Världsarvesledens mellenled Björnåsleden. Norrfällsvikens rum och kök 20 min bilväg från oss och till Barsta 10 min.

Populärt samarbete även med restaurangerna Björkudden, Hotell Höga Kusten dit en resväg med bil 35 min.

Ankomst: Med tåg till Härnösand/ Kramfors samt bussfärd till Nordingråvallen eller Ullånger med anslutning till vår gård i byn Björnås eller med egen eller hyrbil.