HÖSTLOVSPAKET I HÖGA KUSTENS HJÄRTA

Vad sägs om att uppleva Slåttsdalsskrevan i Skule Nationalpark, vandra längs havet med tydliga spår av landhöjningen vid Rotsidan, ta några toppturer som hör Höga Kusten till som Själandsklinten och Älgsjöberget. En kortare topptur till Stortorget med en välbekant vy från TV 4 i samband bakom friluftsmuseet Mannaminne? Allt detta kombinerat med ett familjevänligt, trivsamt och fullt utrustat boende i vårt stora gårdshus som rymmer 1 till 2 familjer tillsammans.

Vi har skräddarsytt ett familjepaket där dagsprogram med utflykter ni gör på egen hand ingår. Maten sköter ni på egen hand i det fullt utrustade köket. Karta och tips av oss får ni på plats.

Skulle ni vilja lyxa till det så finns det möjlighet att vi skräddarsyr hel eller halvpensionpaket till er, vänligen ta kontakt med oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Självklart kan vi bistå med andra aktiviteter där det går att beställa fackelvandring i kvällsmörker eller beställa en guidad vandring

Vårt höstlovspaketet har 3 utflyktsdagar och boende i gårdshuset upp till 8 personer med 4 nätter.

PRIS boende 8 personer 2 500 kr per natt med självhushåll i fullt utrustat och trivsamt gårdshus

Ankomst em/ kväll

DAG 1

Vandring längs närliggande Rotsidan med grillplats för lunch, besök i fiskebyn Bönhamn.

DAG 2

Heldagsutflykt till Slåttdalsskrevan i Skule Nationalpark.

DAG 3

Vandring till Själandsklintens toppstuga och besök på friluftsmuseet Mannaminne som avslutas med vid lägerelden på Pelle Åbergsgården.

Dag 4 hemfärd

Höstlovsprogrammet kan anpassas utifrån ålder på höstlovsfirarna!