ROMANTIK I HÖGA KUSTEN
2 DAGARS ROMANTIKPAKET MED HELPENSION I NORDINGRÅ
Höga Kustens magiska natur fylld av romantiska ögonblick årets alla månader

Vill ni komma till en lugn oas och njuta av en samvaro och omedelbar närhet till naturupplevelser där romantiken får spira till vinterkvällar under en stjärnklar himmel, fullmåne som blänkar över kristallklar vinterlandskap? Möta våren med porlande bäckar, backarna fyllda av blåsippor och doften av liljekonvalj till fågelsång? Uppleva de ljusa sommarnätternas magi till magiska naturupplevelser eller höstens otroliga färgprakt till smaker från naturens skafferi?

Hos oss erbjuder vi 2 valfria upplevelsedagar i Nordingrå. I grundpaketet får ni kartmaterial och tips på ett antal romantiska besöksmål som mysiga stränder, bergstoppar med magiska vyer och lugna skogsstigar. Upplevelsen gör ni genom att vandra längs Världsarvsleden. Möjlighet att välja dagstur med elcykel eller paddeldag med våra havskajaker kan vara ett alternativ till vandring sommar som vinter, om ni föredrar det. Med vårt paket finns möjligheten att skräddarsy det som ni föredrar.

Vi hyr ut 2 elcyklar och 2 havskajaker som är tillgängliga utifrån efterfrågan.

ROMANTIKPAKET I HÖGA KUSTEN

kan bokas årets alla årstider och detta ingår:

Romantikpaketet startar med introduktion till upplevelser och ev. transfer kl 9.00

  • 2 upplevelserdagar med vandring
  • 2 övernattningar i vår ateljéstuga eller i dubbelrum inkl. lakan/ handdukset och morgonrock till låns
  • 1 två rätters och 1 tre rätters middag på restaurang
  • 2 frukost ingredienser i kylen
  • 2 lunch- och fika ingredienser färdigt i kylen
  • Nordingrås handgjorda chokladpraliner i en ask
  • Nyrostat mörkt kaffe från Höga Kusten Rosteriet
  • Transfer till vandring, karta och tydlig introduktion
  • Bastu, dusch i separat byggnad

PRIS: 4595 kr per person

Möjlighet till anslutande natt inkl. frukost 620 kr/ person

Önskar ni upplevelsen med elcykel eller kajak, tillkommer dagshyra: Elcykel 500 kr per cykel, Havskajak med säkerhetsintroduktion och transfer 700 kr per kajak

Tillkommer dryck till middagarna .

BOKNING Ett personligt bemötande är viktigt, skicka oss ett mejl till info@pelleabergsgarden.se eller ring 070-780 33 22 / 076-946 81 84 så ordnar vi resten tillsammans!

Restauranger och smakupplevelser

Under högsäsongen samverkar vi med restaurangerna Gårdsbutiken som är Whiteguidenominerd flera år i rad, Värdshuset Mannaminne som vår gård har en historisk koppling till samt Norrfällsvikens rum och kök i ny regi sedan 2020. De populära Gårdsbutiken och Mannaminne ligger på gång-/ cykelavstånd från oss.

Under lågsäsongen samarbetar vi med restaurangerna Björkudden, Hotell Höga Kusten, Länsmansgården, Norrfällsvikens Rum och Kök. Restaurangerna ligger med 20-35 min bilfärd från oss och dit tar ni er med egen bil eller kan beställa en transfer från hotellen.