RETREAT I HJÄRTAT AV HÖGA KUSTEN

Välkommen till lugnet, tystnaden och rofylldheten i Höga Kustens storslagna natur. En retreat för Dig som vill njuta av de magiska omgivningarna med vandring och vila i kombination med samtal, nya möten och smakupplevelser. Upplevelsedagar där ditt välbefinnande är centralt.

Vistelsens utgångspunkt är från Pelle Åbergsgården. Vi möts i en liten grupp och varvar dagarna med vandring, sinnesupplevelser i naturen, samtal, reflektionsövningar, aktiviteter med något inslag av färg, form, ord, bild, musik, god mat, lägereldsupplevelse och bastubad till den som önskar det.

Temat för retreaten handlar om att fånga ögonblicket, glädjas i möten, öva ökad närvaro, få ökad balans och kanske lite distans till det som just du behöver. Låt din lyskraft ljusa upp med det sken som passar dig.

Retreat innehåll och datum

Unna dig två välgörande dygn som inleds på morgonen k l 9.00 i vår lugna oas och avslutas efter två välgörande dygn efter en avslutande samling med fika till kl 11.00.

Självklart kan du inleda din vistelse med en anslutande natt om du önskar det.

Aktiviteterna sker i samarbete med Highcoastflow och huvudarrangör för retreaten är Pelle Åbergsgården . Du får möta ett värdskap som har en lång erfarenhet av personliga utvecklingsprocesser och ett bemötande som vi hoppas att du upplever att den andas harmoni, hållbarhet och kompetens.

INGÅR:

  • Boende 2 nätter i dubbelrum i gårdshuset med helpension inkl. bastubad
  • 2 st frukostar med ingredienser färdigt i kylen
  • 2 dagars lunch- och fikaingredienser i kylen
  • 2 st två rätters middagar som vi dukar fram tillsammans och njuter ute vid lägerelden eller vid kaminelden i gårdshusets kök.
  • samtliga aktiviteter

PRIS :

Helgretreat i sin helhet inkl. alla aktiviteter, boende och måltider: 5 495 SEK per person med i tvåbäddsrum i gårdshuset.

Det går utmärkt att boka en anslutande natt för 620 kr/ person i dubbelrum inkl. frukostingredienser. 

Enkelrumstillägg 490 kr per natt.

DATUM

Återkommande aktivitet på gården vid sammanlagt 6 tillfällen under höst, vinter, vår.

Höst : den 22- 24 oktober

Vinter: den 21 – 23 januari

Vår: den 18- 20 mars

Du kan välja mellan helgretreat (fre- sö) och vardagsretreat ti-to

maximum 8 gäster, minimum 4 gäster. 

Anmälan

Bokningsavgift 25 % av totalsumman återbetalas 14 dagar före kursstart.

Samtal

Det finns möjlighet att boka samtalscoaching på plats om du önskar det med möjlighet till fortsättning online. Highcoastflow

Tillkommer: Dryck till måltider, samtalscoaching om så önskas samt ev. transfer från tåg/ buss.