RETREAT FÖR INRE LYSSNANDE 2 dagar

RETREAT för inre lyssnande

Välkommen till lugnet, tystnaden och rofylldheten i Höga Kustens storslagna natur. I vår lugna och naturnära oas kan du uppleva tystnaden och naturens påverkan för återhämtning. Genom vandring, guidade meditations- och reflektionsövningar, vila och gemenskap vill vi erbjuda skräddarsydda dagar där du själv väljer vilka aktiviteter du väljer att delta. Teman för meditations- och reflektionsövningar kan t ex handla om att synliggöra sina drivkrafter, finna lust, glädje och även mening i det svåra, finna balans och föräankring när det gungar. Du befinner dig mitt i Världsarvet i hjärtat av Nordingrå och jag Mirja leder retreaten arbetar som samtalscoach, ledarutvecklare och organisationskonsult med psykosyntes som grund och driver gården tillsammans med min make Fredrik. Vi tar upp ämnen som att finna drivkrafter, behålla balans samt finna förankringen när det blåser

Vi hoppas att du kommer att känna det lilla extra både i kvalitén på hela upplägget från värdskap, boende, kost, miljö. För oss är hållbarhet en viktig aspekt i allt vi erbjuder och hur vi själva vill leva våra liv.

Vandring i tystnad eller vandra genom att samtala är en viktig del i denna retreat och vi vandrar längs Världsarvsleden . Leden har vi precis utanför dörren och du kommer att få kartmaterial till hands. Du har möjlighet att delta i guidade meditations- och reflektionsövningar och sinnesvandring,men inget måste. Vi äter gott och näringsrikt och du har tillgång till riktigt sköna sängar och kan bada bastu om du vill.

Det finns möjlighet att boka samtalscoaching på plats om du önskar det med möjlighet till fortsättning genom digitala medier oavsett var du sedan befinner dig.

Vi har inte velat boka någon specifik “kurshelg” utan tänker att om du finner nyfikenhet och lockas av upplägget bokar du egen retreat med några nära och kära. Vi skräddarsyr några rofyllda dagar för er tillsammans. Minimum antal deltagare är 4 personer, maximum 8 personer. Hos oss är det viktigt att vi är en liten lugn oas så att retreaten får komma till sin rätta.

INGÅR: Boende 2 nätter i ateljéstugan eller i gårdshusets dubbelrum, 2 st frukostar med ingredienser färdigt i kylen; 2 dagars lunch- och fikaingredienser i kylen, 2 st middagar vid kaminelden eller ute vid lägerelden beroende på årstid som ni tillagar till färdiga ingredienser och recept på plats. En variation av tysthet, guidade mindfullness och sinnesövningar, vandring, kartmaterial, bastubad enligt schema som vi kommer överens om.

Tillkommer: Dryck till måltider, samtalscoaching om så önskas samt ev. transfer från tåg/ buss.

PRIS: 3995 SEK per person med helpension och i dubbelrum

RETREAT

DAG 1

Uppstart kl 9.00 utomhus med fika och gemensam meditationsövning och om du önskar får du med dig en reflektionsuppgift till vandring i tystnad med lunch- och fikapaket längs värdsarvsleden.

Vi kommer överens om vi vandrar tillsammans eller om du önskar att få ta en tur på egen hand.

Återsamling vid lägerelden eller kaminbrasa med Mirja.

Gemensam middag

Kvällen väljer du om du vilar i rummet, badar bastu, ta en promenad

DAG 2

Sinnesövning utomhus före frukost

Frukost vid kaminen

Gemensam reflektionsövning

Vandring i tystnad eller walk the talk till lunch och fikapaket

Samling vid lägerelden med reflektion

Gemensam middag

Bastubad, vila

DAG 3

Frukost och gemensam övning med avslut

INGÅR: Boende 2 nätter i ateljéstugan eller i gårdshusets dubbelrum, 2 st frukostar med ingredienser färdigt i kylen; 2 dagars lunch- och fikaingredienser i kylen; 2 st middagar vid kaminelden eller ute vid lägerelden beroende på årstid. En variation av tysthet, guidade mindfullness- och sinnesövningar av en professionell samtalscoach/ organisationskonsult, vandring, kartmaterial, bastubad.

Tillkommer: Dryck till måltiderna och samtalscoaching om så önskas, lakan/ handdukssätt om du inte medtar egna.

Det går utmärkt att boka en anslutande natt innan retreat påbörjas med 1000 kr för 2 personer i dubbelrum.