RETREAT I HJÄRTAT AV HÖGA KUSTEN

Välkommen till lugnet, tystnaden och rofylldheten i Höga Kustens storslagna natur. En retreat för Dig som vill njuta av de magiska omgivningarna med lugn vandring och vila i kombination med samtal, möten och smakupplevelser. Upplevelsedagar med ditt välbefinnande i centrum.

Vistelsens utgångspunkt är Pelle Åbergsgården mitt i världsarvet. Vi möts i en liten grupp och varvar dagarna i ett lugnt flöde med vandring, mindfullness, inspiration i form av musik, ord, bild och samtal. Aktiviteterna har utgångspunkt i ditt välbefinnande utan några krav. Egentid för reflektion och återhämtning är viktiga element under denna helg. Vi fyller energi med måltider både utomhus och inomhus. Kanske sitter vi en stund vid lägerelden om vädret tillåter det. Kvällarna kan avslutas med bastubad och skåda en mäktig stjärnhimmel om vädret tillåter det.

Huvudtemat för retreaten handlar om livet, att fånga ögonblicket, glädjas i möten, få ökad balans och kanske lite distans till det som just du behöver i kombination med naturupplevelser mitt i världsarvet.

Retreat innehåll och datum

Unna dig två dygn som inleds på morgonen k l 9.00 i vår lugna oas och avslutas efter två dagar med en avslutande samling och fika till kl 11.00.

Självklart kan du inleda din vistelse med en anslutande natt om du önskar det.

Aktiviteterna sker i samarbete med Highcoastflow och huvudarrangör för retreaten är Pelle Åbergsgården. Du får möta ett värdskap som har en lång erfarenhet av personliga och grupputvecklingsprocesser och ett bemötande som vi hoppas andas harmoni, hållbarhet och kompetens.

Mirja Lindström Highcoastflow verksam samtalscoach, organisationskonsult och ledarutvecklare både i egen regi och som underkonsult med uppdrag i olika företag. Målet är att skapa flöden som både frigör och ombildar hållbara strategier i och mellan oss människor. Mera information finns att läsa genom att klicka på Highcoastflow.

Sara Öhlén inspirerar och dela tankar under retreaten. Sara är verksam sångerska, kriscoach och borgerlig begravningsofficiant. Sara har lång erfarenhet att möta människor och ett genuint engagemang vad som sker när vi människor möts. Mirja och Sara, håller i aktiviteter under retreaten tillsammans och ser fram emot möten i varsamhet.

INGÅR:

  • Boende 2 nätter i dubbelrum i gårdshuset med helpension inkl. bastubad, sänglinnen, handduk och morgonrock
  • 2 st frukostar med ingredienser färdigt i kylen
  • 2 dagars välkomponerade lunch- och fikaingredienser i kylen
  • 2 st två rätters middagar som vi dukar fram tillsammans och njuter ute vid lägerelden eller vid kaminelden i gårdshusets kök.
  • samtliga aktiviteter

PRIS :

Helgretreat i sin helhet inkl. alla aktiviteter, boende och måltider: 5 495 SEK per person med i tvåbäddsrum i gårdshuset.

Det går utmärkt att boka en anslutande natt för 670 kr/ person i dubbelrum inkl. frukostingredienser. 

Enkelrumstillägg 500 kr för vistelsen

Dryck ingår inte till middagarna.

DATUM

Retreaten hålls vid tre tillfällen fredag till söndag

Höst : den 22- 24 oktober

Vinter: den 21 – 23 januari

Vår: den 18- 20 mars

maximum 8 personer , minimum 4 personer. 

Välkommen med din anmälan som är nu öppen. info@pelleabergsgarden.se

Ring gärna om du vill veta närmare om upplägget. Mirja 076-946 81 84 Highcoastflow

Bokningsavgift 25 % av totalsumman återbetalas 14 dagar före kursstart. Resterande avgift betalar du på plats i samband med incheckning.

Samtal

Det finns möjlighet att boka samtalscoaching på plats om du önskar det med möjlighet till fortsättning online. Highcoastflow

Tillkommer: Dryck till måltider, samtalscoaching om så önskas samt ev. transfer från tåg/ buss.