KAJAKPAKET MED HELPENSION

I vårt kombinerade boende- och kajakpaket får du njuta av det mäktiga världsarvet ut till havs med tydliga spår av landhöjningen med underbara sandstränder, klippor, varierade vågor, rikt fågelliv där även sälar kan simma i närheten. Vi anpassar dina turer utifrån väderförhållanden, svårighetsgrad och intresse för dina turer med hämtning och lämning vid lämplig strand. Du har 2 dagar med kajakturer, personlig säkerhetsintroduktion samt ekologisk frukost, lunchpaket och middag i närliggande restaurang ingår samt boende för två personer.

Ankomst: Med tåg till Härnösand/ Kramfors samt bussfärd till Nordingråvallen med anslutning till vår gård i byn Björnås eller med egen bil.

Boende/ mat: Övernattning 3 nätter i vår ateljéstuga med magisk utsikt över Själandsklinten och kulturhistorisk koppling till konstnären Pelle Åberg eller dubbelrum i gårdshuset. Du har ett pentry i ateljéstugan där frukost- och lunchingredienser finns färdigt för Dig att tillreda och bor du i gårdhuset finns fullt utrustat kök med samma upplägg. Middagen serveras i närliggande populära restaurangen Gårdsbutiken som har fått Whiteguide nomineringen flera år i följd. Andra kvällens middag kan du välja att åter njuta på Gårdsbutiken eller Värdahuset Mannaminnes restaurang så länge de har öppet för säsongen.

PRIS: 4995 SEK per person Ingår: Boende 3 nätter i ateljéstugan, 3 st frukost med ingredienser färdigt i kylen; 2 dagars lunch- och fikaingredienser i kylen; 2 st middagar på närliggande restaurang, säkerhetsintroduktion, biltransport ut till start och hämtning vid lämplig strand.

Tillkommer: Dryck till måltiderna. OBS! Vi ansvarar för att kajakerna är välutrustade men du rör dig ut till havs med eget ansvar som alltid innebär på egen risk.