PADDLA KAJAK I HÖGA KUSTEN: KAJAKPAKET MED HELPENSION FÖR 2 PERSONER

I vårt kombinerade boende- och kajakpaket får du njuta av det mäktiga världsarvet ut till havs med tydliga spår av landhöjningen med underbara sandstränder, klippor, varierade vågor, rikt fågelliv där även sälar kan simma i närheten. Vi anpassar dina turer utifrån väderförhållanden, svårighetsgrad och intresse för dina turer med hämtning och lämning vid lämplig strand. Du har 2 dagar med kajakturer, personlig säkerhetsintroduktion samt ekologisk frukost, lunchpaket och middag i närliggande restaurang ingår samt boende för två personer.

Ankomst: Med tåg till Härnösand/ Kramfors samt bussfärd till Nordingråvallen med anslutning till vår gård i byn Björnås eller med egen bil.

Boende/ mat: Övernattning 2 nätter i vår ateljéstuga med magisk utsikt eller dubbelrum i gårdshuset. Middagen serveras i närliggande populära restaurangen Gårdsbutiken som har fått Whiteguide nomineringen flera år i följd. Andra kvällens middag på Mannaminnes Värdshus som vår gård har en historisk koppling till.

PRIS: 5495 SEK per person

Ingår i kajakpaket med helpension:

Boende 2 nätter inkl. lakan/ handuk, morgonrock till låns

2 st frukost med ingredienser färdigt i kylen

2 dagars lunch- och fikaingredienser i kylen

2 st middagar på närliggande restaurang med Höga Kustens smaker en 2 rätters och en 3 rätters

Bastubad och duschar i separata byggnader

Kajaker med utrustning, säkerhetsintroduktion, biltransport ut till start och hämtning vid lämplig strand.

Tillkommer: Dryck till måltiderna.

BOKNING Ett personligt bemötande är viktigt, skicka oss ett mejl till info@pelleabergsgarden.se eller ring 070-780 33 22 / 076-946 81 84 så ordnar vi resten tillsammans!

OBS! Vi ansvarar för att kajakerna är välutrustade men du rör dig ut till havs med eget ansvar som alltid innebär på egen risk.

För stormigt väder även för van kajakpaddlare men mäktiga stormvindar vid Rotsidan 20201228