Vad tycker våra gäster:

AIRBNB OMDÖME: Ett boende som med råge överträffade våra förväntningar. Här finns ett värdpar som har koll på hela kedjan och levererade på en nivå som vi inte förväntat oss. Boendet ligger idylliskt och är väl placerat om man vill stanna några dagar och utforska landskapet. Renhållning och utformning av möbler och utrustning är av allra högsta kvalitet och anpassad för att klara av det antal personer som stugan är avsedd för. information gavs om saker att göra när vi kommit fram av värdparet och fanns även tillgängliga i pappersformat (broschyrer). Första intrycket med när vi anlände var varmt och hjärtligt och det förstärktes de få gånger vi träffade dem innan vår avfärd. Det här är ett ställe som samtliga kan tänka sig att återvända till!

” Stort tack för en magisk vecka! Ni har verkligen sett till att vi har fått det mesta och det bästa av Höga Kusten. Suveränt värdpar Mirja och Fredrik. Vi ses snart igen.”

” Tack för fina dagar här på Höga Kusten. Huset är underbart och mysigt. Ni Mirja och Fredrik är mycket välkomnande som värdpar. Vi kommer säkert tillbaka.”

” Dear Mirja and Fredrik. We had a lovely stay at your charming holidayhouse. Nature is beautiful here and we liked walking,swimming and sailing in the area. It was exciting to see the wild animals. We wish you the best.”

” A room with a view. Kan man verkligen säga om denna fantastiska ateljé. Fantastiska dagar i härliga Höga Kusten. Vi har endast sett en bråkdel av alla pärlor här så vi kommer gärna tillbaka för att upptäcka mera.”

” Trevlig övernattning med utsikt över de dimsänkta kullarna. Perfekt bastubad efter tvådagars tältning i Skuleskogen. Bra avstånd till fina utflyktsställen. Mirja och Fredrik var mycket hjälpsamma och fick oss att känna oss som hemma.”

“Vi har haft fantastiska dagar här på Pelle Åbergsgården och ateljén. Fint bemötande av värdfamiljen och så mysigt boende i ateljén med magisk utsikt. Tack!”

Bokningssidor

AIRBNB och BOOKING: Omdömen med mycket nöjda kunder