VÄLKOMMEN HÖSTPAKET, VINTERPAKET, RETREAT

Vi har haft en helt fantastisk annorlunda sommar med full rulle av underbara gäster som njutit av våra vandrings-elcykelpaket eller hyrt på egen hand. Vårt innerligaste tack för alla möten, den fina feedbacken som vi har fått.

Höstens vandringspaket är i full gång och även höstlovspaket för par eller familjer samt vinterpaketen med helpension är tillgänliga för bokning: se alla paket . Vi ser fram emot att fortsätta möta er som boende, paket eller konferensgäster: hit är du välkommen årets alla månader i hjärtat av Höga Kusten i Nordingrå

den 21 juli 2020

Bästa gäst och besökare av vår hemsida.

Våra egna vandringspaket samt gemensamma paket med Lappuddens friluftscenter med Elcykla i Nordingrå/ Vandra/ Elcykla i Nordingrå är uppskattade. Det är helt underbart att få dela de underbara pärlor här i Höga Kusten och de möten som uppstår i dialog med er gäster.

Självklart fortsätter vi erbjuda både helpensionspaket med vandring, vandra/ elcykla samt retreat under hösten. Se mera i fliken paket.

Vi fortsätter även tillsammans med våra gäster att hålla avstånd för att alla ska känna sig trygga hos oss, vilket vi upplever fungerar fint från alla parter.

För närvarande finns det ledigt rum för helpensionspaket i vårt gårdshus 9-13 augusti.

Bästa hälsningar Mirja och Fredrik

den 9 juni 2020

Vi känner stor glädje att kunna ta emot gäster från hela landet sedan Folkhälsomyndighetens besked igår. Sommaren kommer ändå att vara något annorlunda och här information vilka åtgärder vi vidtar för att du kan känna dig trygg och säker hos oss.

Vi gör en kort introduktion när ni kommer, vilket vi gör utomhus med lagom avstånd. Varje hus har tillgång till egen toalett. Båda husen har självklart egna kök, uteplatser mm. Ateljéstugan har en egen utetvättplats vid terassen med både varmt och kallt vatten. Det stora duschutrymmet med två duschar finns i tvättstugebyggnaden och är tillgängligt till båda boenden. Handsprit finns tillgängligt i toaletterna. Vissa rum i gårdshuset har dubbelsängar som kan flyttas isär från varandra.

Vi är extra noga med vädring och städning. Vi går alltid igenom boendet mellan gästerna för att säkerställa det och har goda kunskaper om hygienregler. Det finns självklart möjlighet att beställa avresestädning av oss mot en avgift. Vi vill understryka att du som gäst bör självklart inte bära symptom när du kommer till oss!

Mera information hur Covid -19 påverkar den svenska sommaren finner du på krisinformation.se och in english

Vi lägger också ut aktuella händelser på både Instagram och Facebook, välkommen att följa oss.

Till sist men inte minst: Varmt välkomna till Pelle Åbergsgården!

Titta gärna under fliken PAKET där vi erbjuder kombinerade boende och upplevelsepaket utöver boendet.