Augusti 2021
Vi ser fram emot att utöka våra helpensionspaket inför hösten!

Välkommen att uppleva eller ge bort present till någon som du vill uppmärksamma.

Klicka på alternativen för mera information!

Juni 2021

Våra populära vandringspaket är på full gång! Roligt att många har valt att uppleva den magiska blomsterprakten och de ljusa nätterna som Höga Kusten bjuder på just nu!

Maj 2021
Ljust och fräscht i bastun och duschutrymmet med ljusinsläpp och ny duschkabin.
Nymålade dörrar med linoljefärg i kromoxidgrönt
Nyheter Pelle Åbergsgården i Höga Kusten

2021 mars

Bo och jobba där du vill leva! Vår inspirationspaket Drömmen om landet möter vi även online med coaching och rådgivning samt att erbjuder servicen även till företag som vill rekrytera kompetens till Höga Kusten. Vill du veta mer eller boka tid?!mejla oss: mirja@highcoastflow.se eller info@pelleabergsgarden.se

2021 Januari

Vårt inspirationspaket Drömmen om landet startar den 19-21 mars och 9-11 april. Vi hoppas att få träffa Dig/er som går i tankar om en förändring till livet på landet. Klicka på länken så kan du läsa mera info om paketet. Välkommen med anmälan!

Drömmen om landet Inspirationspaket med premiär mars 2021. Välkommen!

den 6 december 2020

Julklappsstips till vardagshjältar

VÄLKOMMEN!

VI VILL UPPMÄRKSAMMA ALL PERSONAL INOM VÅRD, FÖRSKOLA/ SKOLA OCH OMSORG SOM GÖR ENORMA INSATSER UNDER PÅGÅENDE PANDEMIN. VI GER 10 % RABATT PÅ ALLA VÅRA HELPENSIONSPAKET MED OLIKA VARIATIONER SOM VANDRA, CYKLA, PADDLA, ÄLSKA, VILA. MERA INFO FINNER DU GENOM ATT KLICKA PÅ Paket.

BOKA ETT PAKET FÖR 2021, NÄR UNDER ÅRET AVGÖR DU! VI ÄR EN LITEN PLATS FÖR FRILUFTSUPPLEVLESER OCH ÅTERHÄMTNING.

RABATTERBJUDANDET GÄLLER FRAM TILL JUL.

VÄLKOMMEN HÖSTPAKET, VINTERPAKET, RETREAT

Vi har haft en helt fantastisk annorlunda sommar med full rulle av underbara gäster som njutit av våra vandrings-elcykelpaket eller hyrt på egen hand. Vårt innerligaste tack för alla möten, den fina feedbacken som vi har fått.

Höstens vandringspaket är i full gång och även höstlovspaket för par eller familjer samt vinterpaketen med helpension är tillgänliga för bokning: se alla paket . Vi ser fram emot att fortsätta möta er som boende, paket eller konferensgäster: hit är du välkommen årets alla månader i hjärtat av Höga Kusten i Nordingrå

den 21 juli 2020

Bästa gäst och besökare av vår hemsida.

Våra egna vandringspaket samt gemensamma paket med Lappuddens friluftscenter med Elcykla i Nordingrå/ Vandra/ Elcykla i Nordingrå är uppskattade. Det är helt underbart att få dela de underbara pärlor här i Höga Kusten och de möten som uppstår i dialog med er gäster.

Självklart fortsätter vi erbjuda både helpensionspaket med vandring, vandra/ elcykla samt retreat under hösten. Se mera i fliken paket.

Vi fortsätter även tillsammans med våra gäster att hålla avstånd för att alla ska känna sig trygga hos oss, vilket vi upplever fungerar fint från alla parter.

För närvarande finns det ledigt rum för helpensionspaket i vårt gårdshus 9-13 augusti.

Bästa hälsningar Mirja och Fredrik

den 9 juni 2020

Vi känner stor glädje att kunna ta emot gäster från hela landet sedan Folkhälsomyndighetens besked igår. Sommaren kommer ändå att vara något annorlunda och här information vilka åtgärder vi vidtar för att du kan känna dig trygg och säker hos oss.

Vi gör en kort introduktion när ni kommer, vilket vi gör utomhus med lagom avstånd. Varje hus har tillgång till egen toalett. Båda husen har självklart egna kök, uteplatser mm. Ateljéstugan har en egen utetvättplats vid terassen med både varmt och kallt vatten. Det stora duschutrymmet med två duschar finns i tvättstugebyggnaden och är tillgängligt till båda boenden. Handsprit finns tillgängligt i toaletterna. Vissa rum i gårdshuset har dubbelsängar som kan flyttas isär från varandra.

Vi är extra noga med vädring och städning. Vi går alltid igenom boendet mellan gästerna för att säkerställa det och har goda kunskaper om hygienregler. Det finns självklart möjlighet att beställa avresestädning av oss mot en avgift. Vi vill understryka att du som gäst bör självklart inte bära symptom när du kommer till oss!

Mera information hur Covid -19 påverkar den svenska sommaren finner du på krisinformation.se och in english

Vi lägger också ut aktuella händelser på både Instagram och Facebook, välkommen att följa oss.

Till sist men inte minst: Varmt välkomna till Pelle Åbergsgården!

Titta gärna under fliken PAKET där vi erbjuder kombinerade boende och upplevelsepaket utöver boendet.