Nordingrå den 23 maj 2020. Bästa gäst och besökare av vår hemsida.

Nu råder tider där hemester och svemester är förhoppningsvis alternativen här i Höga Kusten!

Det råder ett osäkert läge pga den pågående virussituationen i världen. Vi följer noggrant Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vårt läge och boendealternativ möjliggör att vi kan ha öppet och välkomna er som gäster: Här finns det gott om plats för friluftsliv utan att du behöver vistas i folksamlingar.

Vi brukar hålla ett välkomstmöte med gästerna och svara på era frågor och undringar, vilket vi gör utomhus i samband med er ankomst. Alla sängar kan flyttas isär från varandra om ni skulle föredra det. Från vår lokala matbutik kan vi ordna hemleverans av matvaror. Det finns flera restauranger som erbjuder takeaway om man inte vill sitta på plats utifrån de rekommendationer som restauranger och kaféer har idag. För måltider utomhus finns det utöver ditt egna kök en fantastisk utenaturplats där ni kan tillaga måltider över öppen eld när vädret tillåter. Ni har även fri tillgång till kolgrill.

Hos oss vill vi alltid att man möts av ett välstädat hus, vilket vi fortsätter att ha fokus på. Vi går alltid igenom boendet mellan gästerna för att säkerställa det och har goda kunskaper om hygienregler. Det finns självklart möjlighet att beställa avresestädning av oss. Vi erbjuder handsprit på toaletterna.

Vi vill understryka att du som gäst bör självklart inte bära symptom när du kommer till oss!

Funderar du på att boka hos oss och om vi återbetalar din bokning ifall du behöver avboka. Svaret är självklart ja, kontakta oss så berättar vi mera!

I den rådande situationen är ju rörelse och träning utomhus viktigt och nödvändigt. Vi lägger också ut aktuella händelser på både Instagram och Facebook, välkommen att följa oss.
Varmt välkomna till Pelle Åbergsgården!

Inför sommaren finns en annan tidigare nyhet:

KLIMATSMART ELCYKELPAKET samt VANDRA och CYKLA PAKET i samarbete med Lappudden hittar du på fliken PAKET!