Våra inspirationspaket arrangeras under höst, vinter och vår och innehåller alltid dessa komponenter:

Uppleva Höga Kustens magiska natur och smaker
Inspirera och inspireras av möten med människor
Få återhämtning, vila och avkoppling

Många besökare säger att den här platsen andas lugn och harmoni. Här välkomnar vi Dig var du än befinner dig i livet. Kanske söker du vila, avkoppling, någon annan fördjupning, förnyelse och kanske mod att våga ta ett nytt steg i livet. I samspel med oss och andra kan det vara kravlöst, inre lyssnande, lika väl kan du skapa en tydlig actionplan!

Vi driver en verksamhet inom besöksnäring och vill gärna kombinera det med våra andra yrkeskompetenser. Vissa aktiviteter, paket, kurser håller vi i egen regi, andra i samarbeten med andra. Platsen passar utmärkt för inspirationspaket och många av besökare har uppmuntrat oss att dela mera av våra erfarenheter.

Varje inspirationspaket har en egen presentation på respektive sida.

Klicka på rubrikerna så länkas du till mera information.

DRÖMMEN OM LANDET

är ett samarbete Highcoastflow och andra aktörer

Landa i Dig

I samarbete med Highcoastflow

Gården som mötesplats

Pelle Åbergsgården var en mötesplats för konstnärer under Pelle Åbergs tid men även efter hans bortgång då sonen och konstnären Anders Åberg med flera hade konstskola här på 60-talet. Platsen samlar fortsatt konst, kulturintresserade med naturen utanför knuten men det viktigaste har alltid varit mötet människor emellan.

Under inspirationsdagarna finns alltid grundförutsättningarna med tillgång till gårdshuset, bastun, utenaturplatsen, vandringslederna, närheten till utflyktsmål. Utifrån behov finns det möjlighet att hyra lokal för t ex yoga, föreläsning mm. Vi har samarbete med flera lokala restauranger.

Nyfiken att arrangera egen kurs hos oss i Nordingrå

Vi välkomnar nya inspiratörer att arrangera aktiviteter här på plats. Om du vill arrangera ett eget event, är du välkommen att ta kontakt med oss.