PAKET INSPIRATION I HÖGA KUSTEN
Inspirera och inspireras här i mötet med andra människor, natur, kultur, smaker, influenser, få nya upplevelser och erfarenheter!
Bakgrund

Vi ville någonting annat än det livet vi upplevde i vår vardag i Stockholm, ett tempo där man behövde boka fritid annars hade man det inte och även fast man hade det så pratade alla om att det inte fanns tid till fritid. Jobben vi hade var givande och utmanande men som åts upp av stressen. Vi lever bara en gång och för oss hade tiden kommit att ta steget och prova ett liv där fritiden finns nära, där människor ser fortfarande varandra i ögonen och tar sig tid till varandra. I våra ryggsäckar finns kompetenser som vi kan inspirera andra inom och oj vad vi har lärt oss mycket nytt på denna två års tid!

Vi själva har en helt annan yrkesbakgrund och kompetenser innan vi sadlade om delvis inom besöksnäringen. Vissa aktiviteter, paket, kurser håller vi i egen regi, andra i samarbeten med andra. Platsen passar utmärkt för inspirationspaket och många av besökare har uppmuntrat oss att dela mera av våra erfarenheter.

Gården som mötesplats i Nordingrå

Pelle Åbergsgården var en mötesplats för konstnärer under Pelle Åbergs tid men även efter hans bortgång då sonen och konstnären Anders Åberg med flera hade konstskola här på 60-talet. Platsen samlar fortsatt konst, kulturintresserade med naturen utanför knuten men det viktigaste har alltid varit mötet människor emellan. Men det kan vara så mycket mer! Det är människor som är medskapare hur det blir och vilka vägar allt tar i framtiden?!

Nyfiken att arrangera egen kurs hos oss i Nordingrå

Vi välkomnar nya inspiratörer att arrangera aktiviteter här på plats. Om du vill arrangera ett eget event, är du välkommen att ta kontakt med oss.

Under inspirationsdagarna finns alltid grundförutsättningarna med tillgång till gårdshuset, bastun, utenaturplatsen, vandringslederna, närheten till utflyktsmål. Utifrån behov finns det möjlighet att hyra rum för tex yoga, föreläsning mm. Vi har samarbete med flera lokala restauranger.