EN LUGN LITEN OAS FÖR FÖRETAG OCH GRUPPER

Gården möjliggör gemenskap och naturnära möten för mindre grupper upp till 8- 10 personer i avskildhet. Vi skräddarsyr varje upplägg utifrån dig och ditt företags behov. Vi välkomnar andra företag att hyra in sig hos oss.

Vi ordnar både dagkonferenser och självklart med övernattningsmöjligheter kombinerat med friluftsaktiviteter med eller utan guidning. Vi är en plats i avskildhet men mycket naturnära läge i Nordingrå i Höga Kusten. Själva platsen är rofylld, inspirerande och naturnära oas som främjar gemenskap, välmående,kreativitet och reflektion. Miljön bjuder in för dialog, inspirerar till närvaro och skapar möjlighet att fokusera ostört och kombinera med avkoppling.

EXEMPEL PÅ AKTIVITETER:

  • lägereldsupplevelse vid vår utenaturplats där det går utmärkt att laga måltider till öppen eld
  • vandring i Rotsidans naturreservat kombinerat med besök i Barsta kapell från 1600- talet
  • guidad visning på Mannaminne där det finns en kulturhistorisk koppling med Pelle Åbergsgården
  • vandring och pulspass till närliggande Själandsklinten
  • skogsbad/ hälsofrämjande ledd aktivitet
  • bada bastu
SKRÄDDARSYDDA PAKET

Vi kan skräddarsy ett unikt företagspaket med upplägg som främjar hållbarhet i team, för ledarskap, medarbetarskap och organisation av diplomerad organisationskonsult, coach och UL handledare med lång chefserfarenhet samt en certifierad ekoturismentreprenör. Den mixen med kompetensen äger vi själva ( mera info kring detta finns i fliken konsulttjänster).

LOKALER MED OMGIVNINGAR OCH AKTIVITETER

Gårdshuset erbjuder en omsorgsfull inredd miljö som främjar gemensamma upplevelser genom upplevelsebaserad matlagning till närproducerade/ ekologiska råvaror om man väljer det. Aktiviteten skapar goda förutsättningar till samarbete och minnen som lever länge vidare i vardagen. Vi har medvetet valt att satsa på sköna sängar av kvalité för återhämtning. En stor bastu finns tillgänglig för avkoppling.

En magisk utsikt fångar och skapar förutsättningar till en gruppaktivitet som kan kombineras till en måltid vid vår utegrillplats som är omgiven av ett rikt fågelliv. Under årets varmare månader finns en stor uteplats med sydläge förberedd för givande samtal. Närhet till vandringsleder, längdskidspår, naturreservat och kulturhistoriska miljöer finns både på gården och runtomkring.

Pelle Åbergsgården passar utmärkt till utbildnings-, utvecklings-, ledningsgruppsdagar där man kan kobinera t ex kunskapsbyte, mål- och vision- , utvärderingsarbete med samvaro och gruppaktiviteter kopplat till naturupplevelser.