Vi arrangerar kurser i personlig utveckling och aktivitetspaket i vår naturnära oas i Höga Kusten

  1. DAGKURS I SJÄLVLEDARSKAP
  2. TVÅ DAGARS KURS I PERSONLIG UTVECKLING

Välkommen att ta kontakt med Mirja genom att klicka på bokningsförfrågan

1. Hållbart liv dagkurs i självledarskap

Under en heldag lägger vi fokus på Dig med erfarenhetsutbyte, reflektion, hälsofrämjande aktivitet kombinerat med skräddarsydda verktyg. Vi tar upp ämnen som att finna drivkrafter, behålla balans samt finna förankringen när det blåser . En liten grupp om max 8 personer träffas på Pelle Åbergsgården. Tilltalar detta upplägg, hör av dig!

Om du vill kombinera kursen med egen tid alt. tillsammans med en deltagarvän finns möjlighet att hyra boende med övernattning hos oss till självhushåll. Se info om vårt boende Gårdshuset.

2 . Tvådagarskurs i personlig utveckling

Höga Kusten och Pelle Åbergsgården erbjuder en unik möjlighet till återhämtning och utveckling. Vi arbetar med förståelsen för hur våra livserfarenheter påverkar alla våra vardagshandlingar i i våra relationer och i arbetet. Kursen ger dig möjligheten att utforska din egen potential i relation till sammanhanget du befinner dig i. Med ökad medvetenhet om dig själv, har du lättare att förstå både dig själv och andra. Kursens syfte är att bidra och ge egen tid för återhämtning och reflektion. Bli medveten om, utveckla och stärka din relation med dig själv som ger strategier för ett hållbart liv.

Innehåll: Praktiska övningar och samtal i en liten grupp, meditationsövningar och promenader i Höga Kustens oslagbara natur samt gemensamma måltider.

Nyfiken? Ta med någon kompis, närstående så skapar vi ett gemensamt tillfälle. Välkommen att höra av dig till Mirja

Vill du hålla en egen kurs hos oss?! Berätta vad skulle det handla om, när och hur skulle du vilja lägga upp det? Ta kontakt med oss