Vi arrangerar både retreat, kurser i personlig utveckling och aktivitetspaket i vår naturnära oas i Höga Kusten

Självklart förhåller vi oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi välkomnar svemester och hemester längtande personer som vill ge sig själv tid för återhämtning och utvecking här i Höga Kusten.

  1. RETREAT ÅTERHÄMTNINGSPAKET från 1 till max 5 personer
  2. DAGKURS I SJÄLVLEDARSKAP
  3. TVÅ DAGARS KURS I PERSONLIG UTVECKLING
  1. RETREAT / ÅTERHÄMTNINGSPAKET I VÅR LUGNA OAS
Vår unika återhämtningspaket

Välkommen att njuta av rofylldhet och återhämtning i vår lugna oas! Du kan välja boende i vår ateljéstuga eller i vårt gårdshus där vi har 4 st dubbelrum. Vi tänker att denna paket passar till Dig som vill komma på egen hand eller ett sällskap på 4 personer där ni har varsitt rum i vårt gårdshus. Vi är mycket måna om att skräddarsy denna paket utifrån dig och dina behov och vilka aktiviteter du vill kombinera med din vistelse. Helt generellt kommer vandring längs Världsarvsleden ingå i paketet som du har precis utanför dörren. Du har möjlighet till guidade övningar som mindfullnes, reflektion, sinnesvandring några timmar per dag tillsammans med Mirja som arbetar som samtalscoach/ organisationskonsult med psykosyntes som grund samt personlig coaching som ett tillägg om du känner ett behov av det. I vår lugna och mycket naturnära oas kan du uppleva tystnaden och naturen som en återhämtningsplats. Du befinner dig mitt i Världsarvet. Detta paket anordnar vi årets alla årstider.

I paketet ingår: Boende 3 nätter i ateljéstugan eller i gårdshuset , 3 st frukostar med ingredienser färdigt i kylen; 2 dagars lunch- och fikaingredienser i kylen; 2 st middagar på närliggande restaurang eller på plats vid lägerelden beroende på årstid. En variation av tysthet, guidade mindfullness och sinnesövningar, vandring, kartmaterial, bastubad. Tillkommer: Dryck till måltiderna och samtalscoaching om så önskas.

PRIS: 5495 SEK per person med helpension och i enkelrum

Om du önskar att uppleva detta tillsammans med någon finns möjlighet till denna paket i vår ateljéstuga för två personer och kostnaden är 4495 kr per person ( gäller maj, juni, augusti, september)

Välkommen att ta kontakt med Mirja genom att klicka på bokningsförfrågan

2. Hållbart liv dagkurs i självledarskap

Återkommande/ inget planerat datum pga coronaviruset.

Under en heldag lägger vi fokus på Dig med erfarenhetsutbyte, reflektion, hälsofrämjande aktivitet kombinerat med skräddarsydda verktyg. Vi tar upp ämnen som att finna drivkrafter, behålla balans samt finna förankringen när det blåser . En liten grupp om max 8 personer träffas på Pelle Åbergsgården.

Om du vill kombinera kursen med egen tid alt. tillsammans med en deltagarvän finns möjlighet att hyra boende med övernattning hos oss till självhushåll. Se info om vårt boende Gårdshuset.

3 . Tvådagarskurs i personlig utveckling

Höga Kusten och Pelle Åbergsgården erbjuder en unik möjlighet till återhämtning och utveckling. Vi arbetar med förståelsen för hur våra livserfarenheter påverkar alla våra vardagshandlingar i i våra relationer och i arbetet. Kursen ger dig möjligheten att utforska din egen potential i relation till sammanhanget du befinner dig i. Med ökad medvetenhet om dig själv, har du lättare att förstå både dig själv och andra. Kursens syfte är att bidra och ge egen tid för återhämtning och reflektion. Bli medveten om, utveckla och stärka din relation med dig själv som ger strategier för ett hållbart liv.

Innehåll: Praktiska övningar och samtal i en liten grupp, meditationsövningar och promenader i Höga Kustens oslagbara natur samt gemensamma måltider.

Nyfiken? Ta med någon kompis, närstående så skapar vi ett gemensamt tillfälle. Välkommen att höra av dig till Mirja

Vill du hålla en egen kurs hos oss?! Berätta vad skulle det handla om, när och hur skulle du vilja lägga upp det? Ta kontakt med oss